Auto Handel UNIKAT Gdańsk. Ktoś kupował?

03 Mar 2008, 13:29

Interesuje mnie opinia na temat tego komisu. Noszę się z zamiarem dokonania w nim zakupu auta. Może ktoś u nich kupował? Albo zna kogoś kto kupował? Jaką ma renomę? Wydaje sie bardzo profesjonalny: gwarancja na pól roku, itd.

Auto Handel UNIKAT
80-314 Gdańsk
Grunwaldzka 311
pimpny
Nowicjusz

Miejscowość: Darłowo

11 Mar 2008, 14:00

MCB
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pomorze

17 Mar 2008, 14:56

Ja chciałbym nawiązać do wypowiedzi mojego poprzednika,który stwierdził szczerą prawde o tym komisie.Poprostu trzeba omijać to miesce szerokim łukiem i nie mieć nic wspólnego z tymi ludżmi.Są to kłamcy i krętacze,którzy opowiadają piękne bajki ale nic poza tym. Musze powiedzieć,że są to naprawde delikatne słowa jakimi sie posłurzyłem żeby określić tych ludzi i ten pseudo komis.Poprostu wnioskuje że długo nie pociągną i tego im zycze,bo niewiedzą i krętactwem długo nie pociągną.Także przeszczegam przed prowadzeniem jakichkolwiek rozmów z tymi typami.
Łysyy
Nowicjusz

11 Maj 2008, 17:55

Witam,zdecydowanie odradzam ten komis,po krotce opisze moj przypadek,wystawilem samochod na otomoto po 3h zadzwonil do mnie telefon z komisu,ze maja kupca na moj samochod,na drugi dzien pojechalem do gdanska,powiedzieli,ze Pani zainteresowana autem musi przyjechac i to troszke potrwa,wiec poszedlem sie przejsc po Gdansku,po godzinie zadzwonilem czy juz sie pojawila,okazalo sie,ze tak,ale sa teraz z nia na przegladzie pozniej cos zalatwiaja w banku,urzedzie itd.Po kilku dobrych godznach okazalo sie,ze Pani owszem chce kupic,ale trzeba czekac na kredyt...wiec musialem samochod zostawic,i tak czekalem ok. 2tyg co kilka dni sam musialem dzwonic i dowiadywac sie co z autem,bo oni nie raczyli sie odezwac...juz teraz wiem dlaczego,tamtej Pani wogole nie było,to całe zamieszanie to bajeczka wymyslona przez kretaczy z komisu UNIKAT w ten sposob powiekszaja oferte w swoim pseudo komisie,gdy wrocilem po auto stalo z kartka cena byla 4tys wieksza niz ta ktora ja chcialem....jeszcze raz przestrzegam przed takim cwaniactwem i wyrachowaniem...bo ja stracilem tylko czas i pieniadze
lucashh84
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Racjonalizatorskie pomysły pracowników Audi
    Program racjonalizatorski Audi, prowadzony po raz kolejny w roku 2012, dał impuls do wprowadzenia licznych rozwiązań usprawniających pracę w fabrykach Audi. W ubiegłym roku, w obu niemieckich zakładach, Ingolstadt i Neckarsulm, ...