Auto-Józefów - remont skrzyni Multitronic

16 Mar 2010, 11:39

Temat dotyczy remontu skrzyni biegów w Audi A6 2003r. 1.9 TDI Multitronik.
Od kilku m-cy miałem poważne problemy z obsługą skrzyni w mojej Audioli. Próbowałem zaciągać opinii w różnych warsztatach na terenie Łodzi i okolic. Żaden z mechaników nie potrafił konkretnie zdiagnozować problemu. Z zasłyszanych opinii dowiedziałem się, że jestem w stanie naprawić samochód w podwarszawskim Józefowie. Po krótkiej rozmowie z szefem firmy bez żadnego problemu zostałem przyjęty z dnia na dzień. Było to dla mnie b. ważne, ponieważ jestem nauczycielem i mój czas jest ograniczony. Jak wiecie skrzynia Multitronik w zależności od techniki jazdy wytrzymuje w okolicach 200tys. km. tak też było z moją. W ciągu jednego dnia roboczego firma Auto-Józefów wykonała remont skrzyni dając gwarancję. Z jakości usług, profesjonalizmu i szybkości wykonanej usługi jestem bardoz zadowolony.

Polecam ten zakład.
SAPA
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

09 Kwi 2010, 12:52

Polecam ten warsztat. naprawiałem tam swoje auto 2 lata temu BMW i do tej pory jest ok. Przejechałem juz 76000 km.
kowboj
bolek2211
Nowicjusz

Miejscowość: Waeszawa

04 Maj 2010, 21:05

Witam
Podczas pobytu w Warszawie nawaliła mi skrzynia, w BMW e46 330CD.
W Auto-Józefów naprawiono mi skrzynie na drugi dzień i jak do tej pory wszystko działa jak należy.
Z czystym sumieniem polecam ten warsztat ...
Pozdrawiam
Pozdro
zasa.e
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań