Szanowni, Jakie z aut klasy C w zaproponowanym wyżej przedziale cenowym byście polecili? Myślałem przede wszystkim o pięciodrzwiowym hatchbacku (choć sedan też może być), koniecznie ze wspomaganiem kierownicy. Mile widziana prosta konstrukcja z możliwie małą ilością elektroniki - zależy mi na tym, aby autko było bezawaryjne, a ewentualne usterki były możliwie tanie w naprawie. Dobrze by było, gdyby silnik nadawał się do zamontowania instalacji LPG.
Czy można brać pod uwagę coś innego niż Lanosa? Na allegro widziałem dużo Focusów, myślałem też o Dacii Logan... ale czy można dostać auto w tej cenie w dobrym stanie?
Pozdrawiam!
PS. A co myślicie o schyłkowych Polonezach? Pytam zupełnie serio.
rino91 napisał(a):Na allegro widziałem dużo Focusów
Które będą pognitym złomem za 5-7k. No i gazu nie założysz. Wyboru Dacii Logan nie skomentuje bo to nic nie warty samochodzik. Ja mogę zaproponować Rovere 45, Megane I, 306 Lanosem w tym budżecie nie warto sie interesować, chyba że w full opcji.
Auto klasy C a myślisz o Loganie albo Polonezie? Coś tu nie halo.. Z mojej strony Mitsubishi Carisma,bardzo dobry japoniec (no oprócz silnika GDI). [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Wyścigowe Lexusy - pewnie o nich nie słyszałeś Torowa wersja modelu LFA, RC F GT3 i LC GT500 - sportowe Lexusy dobrze wpisały się wyścigowy krajobraz na całym świecie. Ale Lexus ścigał się również luksusową limuzyną GS, hatchbackiem CT 200h, a nawet hybrydowym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.