Ja będę oryginalny Camry 2,2 manual albo 3,0 V6 zalety - jak zadbasz to nie stracisz a nawet zarobisz - poziom psujactwa znikomy - oszczędne silniki lubią lpg
przykładowe linki:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Camry może i trwała ale staro wygląda, nieciekawa jak dla mnie. A na tą nowszą troche mały budżet. W Audi A6 podobno kiepski zawias i drogi, z tego co pisano tu kiedyś. Wogóle to skłaniam sie ku klasycznemu 4 cylindrowemu silnikowi 1.8 lub 2.0 i bez turbin.
Ostatnio edytowany przez krikus, 25 Maj 2016, 19:06, edytowano w sumie 1 raz
jest to połowiczna prawda, ponieważ 2.2 147 ma zwykły, a 2.2 Direct bodaj 155KM ma właśnie bezpośredni jednak to Vectra C, nie wiem czy w Omegach też były
Jazda w zimowej aurze - opady śniegu i przymrozki, mgła Gdy występują opady śniegu i przymrozki, przygotowanie samochodu do jazdy ma szczególne znaczenie, dlatego tak ważne jest przeznaczenie na to odpowiedniej ilości czasu. Oczyszczanie auta ze śniegu i lodu czy regularna ...
Jak działa układ chłodzenia w samochodzie? Układ chłodzenia w samochodzie ma za zadanie utrzymać silnik przy optymalnej temperaturze pracy tak aby zapobiec jego przegrzaniu. Z czego składa się układ chłodzenia w samochodzie? - pompa wody, - termostat - czujnik temperatury ...
Wnętrze Hondy całkiem ciekawe ze sportowym akcentem. Jednak bardziej sie skłaniam na Hyundaia Sonate z lat 2002-04, jakość i trwałość na podobnym poziomie bo to też japońska konstrukcja, np mają silniki od Mitsubishi.
Panowie ale tylko silniki 4 cylindrowe, bez turbin i tylko "klasyczna" pojemność czyli 1.8 lub 2.0 BMW E46 może być ,ale jaki silnik szukać żeby był dobry pod gaz ? Mazda 6 fajna, ale korodują bardzo, więc raczej jestem na nie.
W BMW nie bierz tego podstawowego (316i), jest po prostu słaby, nie pasuje do tej marki. Z 318 też szału nie ma ale myślę że do normalnej jazdy, spokojnie wystarczy. Zobacz jeszcze Lagune II - koniecznie po lifcie. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Tak, tylko ja potrzebuję gaz, najchętniej dać samemu zainstalować, więc koszty dojdą. A nie chcę przekraczać założonej kwoty. A co z Audi A6 C5 jak z trwałością zawieszenia i jakie silniki do pod gaz sa dobre ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.