Koniu napisał(a):Jak kupi v6 za 8k to będzie identyczna sytuacja co z ostatnim TDDI...
Dokładnie. Więc dlatego unikam okazji. A poza tym na Forda szkoda więcej kasy wydawać.
Wracając do
[link do oferty na Olx wygasł] to właśnie zobaczyłem i wróciłem. Podzielę sie krótko wrażeniami z krótkich oględzin tego auta. Z mankamentów jakie ma to są; lekkie oznaki korozji podwozia, jeden mały pęcherzyk rdzy na dolnej krawędzi tylnego błotnika. Olej ze spodu miski olejowej, czyli sa gdzieś wycieki z silnika, ale z góry nie widoczne. Nie działająca klima, a gościu sie upierał i chciał mi wcisnąć bajer że ona działa tylko trzeba poczekać dłużej. W tym temacie był dość upierdliwy, gdy powiedziałem mu żeby ciemnoty mi nie wciskał bo sie znam na autach i sam to zauważył to wtedy dał spokój. Nastepnie nie odbijał lewy kierunkowskaz, nie zapalała sie wcale
kontrolka AIR BAG i nie działało prawe el. lusterko. To tyle z zauważonych przeze mnie wad.
Na plus to; ponad rok temu wymieniona butla, brak zastrzeżeń do pracy silnika i instalacji LPG, prawidłowa praca sprzęgła i skrzyni biegów, zadbane wnętrze i ogólnie czysty lakier.
Powiem pokrótce ogólem jako Chevrolet Evanda to dla mnie bajka, wygodne przestronne i ładne auto. Tylko czy da rady jeszcze znaleźć dobry, w całkiem przyzwoitym stanie egzemplarz
![Znudzony :bored:]()