Auto Komis MIG czy ktoś miał styczność proszę o opinię

23 Lut 2013, 16:44

Dzień dobry czy ktoś miał może styczność z komisem w Gnieźnie Auto Komis MIG przy ul. Poznańskiej 103???

Mam tam jechać oglądać auto i chciałbym wiedzieć czy ktoś miał styczność z tym komisem
sphere14
Nowicjusz

Auto: Seat

24 Lut 2013, 12:15

sphere14 napisał(a):Mam tam jechać oglądać auto i chciałbym wiedzieć czy ktoś miał styczność z tym komisem
W komisach samochodow nie kupuję ... :!: :!: Banda oszustow i naciągaczy... :!: :!: Jezeli "biega"o Gniezno to wiem ze na ich SKP pojazdy-samochody "walone"potwierdzali jako bezwypadkowe..."Góra" sie zmieniła ...Ale co nizej to nie wiem... :(
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

24 Lut 2013, 12:22

Ps.Był czas ze potrzebowali na "gwalt" diagnostow na SKP... :(
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

24 Lut 2013, 13:46

a coś więcej w temacie ich SKP??? auto na pewno będę chciał gdzieś sprawdzić w serwisie w Gnieźnie jest jakiś który tam polecasz żeby sprawdzić auto przed zakupem??? słyszałem o HQ serwis że dobry ktoś coś wie??
sphere14
Nowicjusz

Auto: Seat

17 Mar 2013, 12:03

Nie polecam tego komisu! Kupiłam samochód w komisie MIG, który miał być bezwypadkowy (został sprawdzony w ASO w Gnieźnie oraz przez komputerową diagnostykę i wszytko było OK). Dopiero po przyjeździe do swojej miejscowości, samochód został poddany jeszcze raz kontroli tym razem w autoryzowanym serwisie AUDI. Okazało się ze samochód był uderzony czego nie chciała wykryć stacja w Gnieźnie, po podłączeniu do komputera okazało się ze auto ma wiele wad a w tym cofnięty licznik! Wychodzi z tego , ze ten komis ma wiele znajomości w serwisach jak i w auto naprawach Gnieźnie. Jedynie policja w Gnieźnie okazała się rzetelna sprawdzając ,ze auto nie było kradzione. Nie polecam żadnych komisów w Gnieźnie, gdyż opinia z przed paru lat o komisach w Gnieźnie jest aktualna do dziś. Jeszcze raz NIE POLECAM!!!!
Anonim
Obserwowany

Auto: audi a4

05 Lip 2013, 11:44

Szanowna Pani "Anonimowa" Strasznie nam przykro, że jest Pani niezadowolona. Serdecznie zachęcamy do kontaktu osobistego z nami. Przez ostatnie dwa lata sprzedaliśmy 6sztuk audi a4 i nie przypominam sobie wizyty z kobietą w serwisie. To co Pani pisze to zwykłe pomówienie nikt z nas niema znajomości w SKP. Serwisy autoryzowane czy nie autoryzowany wystawiają rachunek czyli podpisują się pod wykonaną pracą w tym przypadku sprawdzenie auta. Proszę reklamować usługę. Co do kolejnych tez naprawy auta i manipulacji przy przebiegu stanowczo odradzam tego typu pomówienia niemające żadnego poparcia.
KomisMiG
Obserwowany

Auto: Auto Komis MiG