Auto Komis Sosnowiec - AKS

04 Wrz 2015, 13:05

Witam,

Posiada ktoś informacje odnośnie Auto Komisu Sosnowiec ?

nr tel: 780 108 889 i 506 666 323.

Możliwość kupna samochodu na miejscu oraz import na zamówienie z Niemiec. Zastanawiam się nad drugą opcją.

Pozdrawiam
freezerq
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

23 Gru 2015, 13:46

Ja kupiłem w tym komisie swoje auto. Sympatyczni właściciele. Auto mam już pół roku i jestem zadowolony z zakupu. Bez problemu można było sprawdzić auto przed zakupem. Pojechałem autem do swojego mechanika gdzie sprawdziłem dokładnie wozidło. Sprzedawca informował, że jedne drzwi były malowane i to się potwierdziło więc tu plus za uczciwe podejście do sprawy. Ciekawostka, bo kupowałem auto latem i nie pomyślałem by zapytać o koła zimowe. Już po sprzedaży zadzwonili do mnie żebym przyjechał do komisu bo do auta mają drugi komplet kół i żebym je sobie zabrał :) . Generalnie ja byłem zadowolony, poleciłem ich siostrze i zamieniła tam swoją fabie na golfa. Też nie narzeka. Ogólnie chyba sensowne miejsce.
Janek.
janmondeo
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 05 1987
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 140 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto zadbać o dobrą widoczność podczas jazdy?
    Zwłaszcza jesienią kierowca powinien zadbać o czystość szyb oraz świateł w swoim samochodzie. To czas, gdy deszcze i mgła mogą negatywnie wpływać na widoczność, a w dodatku przy kiepskiej pogodzie auto łatwiej ulega zabrudzeniu. ...
    Kompromis na drodze - rowerzyści kontra kierowcy
    Wiosną wiele osób przesiada się na rower. Rowerzyści są pełnoprawnymi uczestnikami ruchu drogowego – to fakt, który kierowcom samochodów często trudno zaakceptować. "Każdego roku na polskich drogach ...