AUTO- KOMIS SWARZĘDZ

25 Maj 2020, 13:05

Witam. Czy ktoś miał do czynienia z komisem AUTO-HANDEL J.S. ul Sadowa 33 Swarzędz lub komis LUK- KAR ul Kórnicka 134 Swarzędz.

Z góry dziękuję za każda odpowiedz.
Bartas1992
Obserwowany

24 Maj 2021, 12:53

Luk-Kar. Absolutnie NIE POLECAM !!! Rok produkcji zakupionego samochodu okazał się w dokumentach inny niż podany na aukcji a na pytanie o ten wałek dostałem głupią odpowiedź. Przy oględzinach było lusterko wewnętrzne a przy odbiorze 3 dni później już nie i na pytanie co z lusterkiem odpowiedź że to przecież tylko 20 zł i co ja w ogóle chcę od samochodu za 1000 eur. Na zdjęciach widoczne osłonki od spryskiwaczy a przy oględzinach już brak ale zapewnienie że zostaną dostarczone. Nie zostały oczywiście. Zapłacone za pośrednictwo w wyrobieniu dokumentów i dostarczeniu ich pod wskazany adres lecz po 2 mies sami musieliśmy załatwiać odbiór dowodu. ODRADZAM jakikolwiek zakup w tym komisie.
Szczun
Obserwowany

18 Lip 2024, 18:47

NIE POLECAM!!!
Byłem zainteresowany kupnem samochodu. Z racji że do komisu miałem ponad 400 km od domu, wykonałem wcześniej do Pana telefon, który upewnił mnie że warto po niego przyjechać, że samochód posiada kilka rys, auto po prostu marzenie... po przyjedzie gdy wyjąłem czujnik lakieru, Pan zabrał kluczyk i uciekł do biura. Auto spachlowane i lakierowane o czym Pan zapomniał w rozmowie telefonicznej wspomnieć... po 5 minutach wsiadł do samochodu i powiedział "pooglądajcie sobie zdjęcia na stronie, ja musze zamykać"...
Barttt333
Obserwowany