05 Maj 2016, 14:36
Witam , chciałbym podzielić się swoim doświadczeniem odnośnie zakupu w AUTO KOMISIE OŁAWA przy ul. LIPOWEJ 4.
Handlarz przy zakupie wymienia same zalety samochodu, jednak nie wymienia wad ukrytych tylko perfidnie wprowadza w błąd. Mam tutaj na myśli sytuacje kiedy wmawia, że zamek w samochodzie działał i raptownie przestał jak ja przyjechałem (niby bateria się wyładowała). Po wizycie w warsztacie powiedzieli mi że kluczyk jest totalnie zepsuty, a sam zamek dodatkowo ma uszkodzoną płetwę. Z innych ciekawostek to np. brak zasilania na radiu (nie miałem mozliwości tego sprawdzić, ponieważ fabryczne radio zostało na wstępnie wyjęte z tego samochodu.
Ogólnie wyszło jeszcze kilka większych wad, ale nie chce mi się już rozpisywać.
Do czego dążę...... ze sprzedawcą był kontakt przez pierwszy dzień i co ciekawe zaoferował się ,że skoro tak wyszło to odda kase za naprawę. No i na tym się skończyło.....następne próby dodzwonienia się zakończone były negatywnie i pieniądzy również nie oddał. Powiem więcej, nawet zmienił numer tel. , jednak nie pomyślał, że w ogłoszeniach i tak mogę sobie sprawdzić aktualny.
Ogolnie zachowanie na poziomie dzieci, ale cóż bywa i tak,
Przestrzegam kolejnych kupujących.
Co prawda auto teraz już działa poprawnie, ale musiałem zainwestować dodatkowe pieniądze i swój czas przez kłamstwa i krętactwo.