Witam , Wiem jakie w Polsce są opinie na temat automatów więc z góry chce zaznaczyć że ze względów zdrowotnych tylko automat wchodzi w grę. To będzie moje pierwsze auto,a na ,motoryzacji się totalnie nie znam - po prostu potrzebuję środka lokomocji żeby dojechać z punktu X do punktu Y dlatego zależałoby mi żeby nie potrzeba było dużo dłubać. Auto będzie służyć głównie do jazdy po mieście (czasami weekendowe wyjazdy)
Dziękuje za każdą sugestie z góry Pozdrawiam serdecznie
Bzdura, C-klasa Coupe ma TE SAME wymiary zewnętrzne co Focus. Zgapiłem się wkleiłem egzemplarz z manualem, zamiast automatu: [link do oferty na Olx wygasł]
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
To już przeszło 30 lat Volkswagen Poznań Volkswagen Poznań, który obecnie jest gigantycznym pracodawcą zatrudniającym 9 500 osób i jednym z głównych producentów samochodów w Polsce, narodził się przed trzydziestu laty jako skromny ...
Albo ktoś nieudolnie rdzę robił. C-klasę Coupe można kupić taniej niż sedan, bo nadwozie mało praktyczne. Bardzo dobre automaty, a 129-konne 2.0 spali litr więcej od 1.6 w Focusie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.