REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
piotrauto napisał(a):1.Jeśli chodzi o palenie gum na 3 to nie próbowałem, mogły by być problemy chociaż nie wiem.. szkoda mi testować nawet takie rzeczy :/ szanuję silnik i skrzynie.
przeciez nic ci sie nie psuje jedź na 3 i obrotach gdzie masz max moment obrotowy i max wciśnij gaz i powiedz czy gomy zaczęły sie palić! ale zrób to na suchyb asfaldzie
piotrauto napisał(a):a które auta za ok 15tys mają mniej niz 8s do setki?
qki007 napisał(a):To jeszcze pewnie kwestia zawieszenia ale jak założę 18" bede musiał dac mały profil, przez co uważać na każdą dziurę a to mnie raczej nie bawi.. przy 17" też ale na pewno wytrzymają więcej.
qki007 napisał(a):mam 205/55/R16. Na lato może zakupie sobie 17stki 215, chociaż to i tak już troche szkoda na nasze drogi :/. Alfa 156 wygląda najpiękniej na 18stkach - i jeździ najlepiej wtedy na równych drogach i zakrętach trzyma się nieziemsko, ale jak wiadomo takich dróg jest 5% a na pozostałych można tylko pogiąć fele bądź całkiem wylecieć z trasy :/. Jednak tego profilu też trochę musi być także 17" były by optymalne.
qki007 napisał(a):...No bo to właśnie TDI - podobno niemiecka kopia JTD (ale to tylko zasłyszane)...