REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
black_labels napisał(a):PS. żadnego VW nie chce, nie będę się ośmieszał w samochodzie dla ludu:)
black_labels napisał(a):PS. żadnego VW nie chce, nie będę się ośmieszał w samochodzie dla ludu:)
black_labels napisał(a):eaxene wg mnie Vw nie maja duszy, są dobre, nie zawodone auta ale jak wsiadasz do takiego samochodu czujesz się jak u dentysty.Ta ich idealnośc aż razi i onieśmiela. Najlepiej passata porównać do dziewczyny z którą nigdy się nie kucisz, która nie ma swojego zdania i na wszystko się zgadza niby ideał, taki prawdziwy materiał na spędzenie z nią reszty swoich dni ale..po prostu jest z nią nudno. Żaden francuz nie dorówna niemcowi, ale chciał byś mieć za zone niemke? no właśnie:)
Ja nie podchodze do tego że samochód jak samochód, spędzam w tyg jakieś 30-50h(oczywiście nie zawsze tak jest) i musi być to auto które pokocham, które pomimo tego że rozkraczy mi się na drodze gdzieś gdzie nie ma ludzi i cywilizacji nie będę wściakał się na nie, nie będę wyzywał i przeklinał a co najważniejsze nie zostawie go, ponieważ będzie mi go żal i szkoda.
Ale ja też nie lubie aut VW, ale.... "nie będę się ośmieszał w samochodzie dla ludu", nie wiem co kogokolwiek by Cię ośmieszało przez samo posiadanie volkswagena? Gorzej jakbyś sobie "stjuningował" w taki sposób, że nic tylko walnąć sobie w łeb widząc takie coś. Ale samo posiadanie jak dla mnie nie jest powodem do ośmieszenia.