AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

17 Lip 2007, 18:53

hej mam wielka prośbę o skana dowodu osobistego pana Spławskiego, jestem w trakcie zeznań na policji i mam donieść. Proszę o pomoc
Ostatnio edytowany przez Sabi, 20 Lip 2007, 05:58, edytowano w sumie 1 raz
Sabi
Nowicjusz

17 Lip 2007, 19:17

gołębie poleciały :lol:
..Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy :O)
lordJim
Początkujący

17 Lip 2007, 19:33

My też wpadliśmy jak wszyscy. Przez zaufanie do ludzi i naszą naiwność (choć przypuszczaliśmy, że to jakiś wał) wpłaciliśmy 4000 zł. W poniedziałek pojechaliśmy po odbiór auta - całując oczywiście klamke. Długo się nie zastanawialiśmy z pójściem na policję. Byliśmy w tym dniu nie jako pierwsi. Jesli pojawią się jakieś nowe wątki w tej sprawie a przede wszystkim możliwość odzyskania kasy piszcie na formu. Interesuje nas też nieformalna ekipa poszukiwawcza "Spławski & Bielecki". Kasę odzyskujemy wszelkimi sposobami!!!!
Nasze gg 5953080.
gocha
Nowicjusz

17 Lip 2007, 19:37

My też wpadliśmy jak wszyscy. Przez zaufanie do ludzi i naszą naiwność (choć przypuszczaliśmy, że to jakiś wał) wpłaciliśmy 4000 zł. W poniedziałek pojechaliśmy po odbiór auta - całując oczywiście klamke. Długo się nie zastanawialiśmy z pójściem na policję. Byliśmy w tym dniu nie jako pierwsi. Jesli pojawią się jakieś nowe wątki w tej sprawie a przede wszystkim możliwość odzyskania kasy piszcie na formu. Interesuje nas też nieformalna ekipa poszukiwawcza "Spławski & Bielecki". Kasę odzyskujemy wszelkimi sposobami!!!!
Nasze gg 5953080.
gocha
Nowicjusz

17 Lip 2007, 20:16

Mam pytanie, czy istnieje możliwość sprawdzenia gości, którzy pisali na forum, ze samochody odebrali i wszystko było git...myślę, że jakimś sposobem można dojść po mailu
mieki
Nowicjusz

17 Lip 2007, 20:17

Radze Panu Spławskiemu i Bieleckiemu zeby zastanowili sie powaznie nad zwrotem kasy bo sprawa chyba ich przerosla za duzo ludzi nabili w butelke zeby im odpuscic nie zapone tej sprawy oj nie!!!
220387
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...

17 Lip 2007, 20:24

witam!jesli powstaje ekipa poszukiwawcza "Splawski&Bielecki"od razu sie do niej przyłaczam.jestem sklona nawet do poswiecenia paru zlotych na ewentualnego dedektywa aby dorwac tych oszustow,mysle ze wielu sie ze mna zgodzi oby dlugo nie cieszyli sie nasza kasa
ekologia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzepin

17 Lip 2007, 20:29

ja też jestem skłonna po stracie takiej gotówki poświęcić się jeszcze i dostać tych sk... Powiem szczerze nie wierzę, że kase odzyskamy, ale wiem, że mogą naciągać następnych, a bądźmy szczerzy kasa nam z nieba nie leci inaczej nie szukalibyśmy okazji tylko kupowalibyśmy fury z salonów!!!
mieki
Nowicjusz

17 Lip 2007, 20:31

spławski!!! - jeszcze dzień lub dwa i...... :idea:
Ostatnio edytowany przez terminator, 17 Lip 2007, 22:14, edytowano w sumie 1 raz
terminator
Nowicjusz

Miejscowość: EU

17 Lip 2007, 20:47

Słuchajcie poczekajmy do końca tygodnia, jeżeli ma ktoś dobre chody w tym komisariacie na Grabiszyńskiej, to trzeba będzie dowiedzieć się ile osób złożyło doniesienia i dotrzeć do nich, a potem razem zgadać sie co do tematu prywatnego detektywa. Co Wy na to?
Sabi
Nowicjusz

17 Lip 2007, 20:57

Dzwonilam na Grabiszynska i powiedziano ze ta sprawa beda sie zajmowac dopiero gdy splyna dokumenty innych poszkodowanych.Trzeba do nich dzwonic zeby zaczeli dzialac a nie czekali.sprawe zostala zgloszona do tvn polsatu i radia we wroclawiu ale kazdy z nas musi tam do nich napisac aby wiedzieli ilu nas jest.a przy takiej ilosci poszkodowanych nawet jesli kazdy da po 200zl dedektywa mamy pewnego a on nie popusci
220387
Nowicjusz

17 Lip 2007, 21:07

No chyba sobie jaja robisz 220387 albo "Grabiszyńska" z Ciebie -bez urazy. Napisz dokładniej co Ci powiedzieli i kto a dokładniej kiedy i o której godzinie. Chętnie poruszę "gdzieś indziej" tę kwestię.
lordJim
Początkujący

17 Lip 2007, 21:10

poproszę o te namiary gdzie i komu mam dać znać o swoim istnieniu i o tym, że zostałam oszukana. Złożyłam doniesienie o popełnieniu przestępstwa na komendzie w Bielsku-Białej, jutro mają go wysłać na Grabiszyńską, w piątek będę dzwonić czy doszło, a potem co...? Ludzie musimy coś zrobić!!!!
Sabi
Nowicjusz

17 Lip 2007, 21:13

Sabi napisał(a):poproszę o te namiary gdzie i komu mam dać znać o swoim istnieniu i o tym, że zostałam oszukana. Złożyłam doniesienie o popełnieniu przestępstwa na komendzie w Bielsku-Białej, jutro mają go wysłać na Grabiszyńską, w piątek będę dzwonić czy doszło, a potem co...? Ludzie musimy coś zrobić!!!!

a dlaczego dopiero w piątek chcesz dzwonić? skoro mają to przesłać jutro!!!
lordJim
Początkujący

17 Lip 2007, 21:18

a mam wierzyć, że będzie tam prędzej??? Czekaliśmy 2 godziny, żeby złożyć doniesienie, po czym i tak składaliśmy je na innym komisariacie...
Sabi
Nowicjusz