AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

17 Lip 2007, 21:22

Oficjalnie jeżeli chcesz byc osobą poszkodowaną musisz te "gehennę" przejść. Sama musisz zadbać -niestety o jak najszybsze przesłanie Twojego zgłoszenia do wrocka. Przynajmniej zmusisz ich do jakiegoś działania a nie tylko do wypisywania "noblowskich elaboratów" :lol: :cry:
..Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy :O)
lordJim
Początkujący

18 Lip 2007, 05:59

Witam,
Ponawiam zapytanie o ludzi, którzy zgłaszali w czerwcu podejrzenie o przestępstwie na Grabieszyńskiej i nie tylko. Ludzie to jest w naszym interesie!!!!!!!!!!!!
Albo zapodajcie chociaż jakieś szczegóły.
lordJim
Początkujący

18 Lip 2007, 06:33

z tego co się dowiedziałam to pierwsze zawiadomienie zostało złożone w Kole i koło przesłało do Wrocławia na Grabiszyńską
Sabi
Nowicjusz

18 Lip 2007, 06:39

A kiedy to było?
lordJim
Początkujący

18 Lip 2007, 06:47

Witam, jestem tu nowy ale w tej samej sprawie. Pan Spławski obiecywał auto a teraz jestem w plecy 4000zł. Proszę o skan jego dowodu na [email widoczny po zalogowaniu]. Z góry dziękuję.
peterek1975
Nowicjusz

18 Lip 2007, 06:52

Witam wszystkich. Musimy na razie uzbroic się w cierpliwosc składajcie doniesienia a Policja niech działa. Sami musimy pilnowac aby zgłoszenia wysyłane były jak najszybciej. Na razie nie ma po co jeżdzi do Wrocławia. Ja już nieoficjalnie sprawę badam. Jeżeli chodzi o termin zgłoszenia powiadomienia na Policję to zajmiemy się tym później, bo jest to wina Policji, gdyby zadziałali od razu nie było by nas tyle osób i gości by już skasowali. Tą sprawę ruszymy potem, a tera niech działają. Tylko niech nikt już nic od nich nie kupuje. Pozdro.
szwej
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Warsaw Extremizer Motor Cup / relacja
    10 Rocznica Imprez SSS – I RUNDA już za nami! Od 10 lat Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego organizuje imprezy motoryzacyjne. Zaczęło się od propagowania ¼ mili w Polsce. Obecnie SSS to nie tylko ćwiartka, a ...

18 Lip 2007, 07:00

Dajcie mi adres na Grabiszyńską ( pocztowy i jak macie to numer faksu).
szwej
Nowicjusz

18 Lip 2007, 07:15

Dzień dobry!
Podaje adresy:
Komisariat Policji
ul. Grabiszyńska 255
53-234 Wrocław
tel. (071) 340-48-00
fax (071) 340-44-76

Rejonowa Prokuratura Wrocław - Fabryczna
ul. Sadowa 2
50-046 Wrocław
tel. (071) 371-81-41
fax (071) 371-81-40

Jeżeli chcesz złożyć doniesienie to musisz zrobić to osobiscie na komisariacie w miejscu zamieszkania lub we Wrocławiu. Jeżeli w Prokuraturze to mozna to wysłać pocztą pod podany adres.
ekologia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzepin

18 Lip 2007, 07:37

Dzięki za adres. jeżeli chodzi o procedury Policji, wszczyna sprawę natychmist, jednak ma czas 2 -mce na prowadzenie dochodzenia no i oczywiście może ją przedłuzac w terminie, takze wszyscy musimy uzbroic się w cierpliwośc9 chociaż jak sami wiecie czas dla nas jest złem koniecznym).
szwej
Nowicjusz

18 Lip 2007, 07:42

Na stronie 2 forum znalazłam, że 23 czerwca sprawę na Policji zglaszał Mroczek, ale nie przyjęli zgłoszenia, poniewaz termin realizacji umowy upływał 5. lipca. Policja wiedziała juz wcześniej, ze coś z firmą moze być nie tak i mając ich po sasiedzku nie sprawdziła tego.
ekologia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzepin

18 Lip 2007, 08:20

To prawda pierwsze doniesienie złożone było w Kole ale dopiero w niedzielę tj 15.07. W komisariacie jest już 6 zgłoszeń, nie licząc tych które wpłyną. Policja już działa. 100 % lewizna. Ostrzegam żadnych interesów z tymi sku.....ami.
szwej
Nowicjusz

18 Lip 2007, 08:25

Szweju piszesz chyba o tych dosłanych z innych komisariatów spoza wrocka...? a co ze zgłoszeniami bezpośrednimi na Grabiszyńskiej w czerwcu????
lordJim
Początkujący

18 Lip 2007, 08:25

słuchajcie, a może w jakiś sposób powinniśmy zainterweniować, żeby te ogłoszenia z otomoto zostały ściągniete. Chociaż z drugiej strony i tak już nikt się do nich nie dodzwoni...
Sabi
Nowicjusz

18 Lip 2007, 08:31

Dzwonił do mnie Redaktor z Faktów, działają, dzisiaj wieczorem ukaże się materiał. Dąłączajcie do grona poszkodowanych. Czym nas więcej tym lepiej. Porzucie obawy wstydu, trzeba walczy o swoje jak się da.
szwej
Nowicjusz

18 Lip 2007, 08:33

osoby zainteresowana już sobie pościągały Sabi. prośba jeśli ktoś z Was namierzy nową ofertę i aktywny telefon to dajcie znac. Na ra
szwej
Nowicjusz