AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

18 Lip 2007, 08:49

Jest 6 zgłoszeń, nie wiem dokładnie ile jest z Wroclawia ( ztego co mi mówiono jedno przyszło z Koła w niedzielę) więc prawdopodobnie 5 zgłoszeń jest z Wrocławia, jeszcze nie doszły z Polski. Ale już sprawę prowadzą i to sprawnie, ponieważ i9ośc zgłoszeń jest już duża. jeśli na kKomisariacie nie chcą wam przyjąc zgłoszenia o popełnieniu przestępstwa lub podejrzeniu popełnienia przestępstwa( musicie sprawdzi umowy) to jest to niezgodne z Ustawą o Policji - mają obowiązek przyjąc, jeśli nie to taki Policjant nie powinien pracowac. Można wtedy złożyc zażalenia do Prokuratur na bezczynnośc organu. w tej firmie
szwej
Nowicjusz

18 Lip 2007, 08:53

220387 napisał(a):Witam,mój znajomy zgłosił juz te sprawe do FAKTU.Pani Redaktor juz dziala w tej sprawie.Kontaktujcie sie z nia pod nr tel668378068.Zgłaszajcie tą sprawe w innych mediach a dojdziemy goscia!!!piszcie na emaila lub gg 2375214

Ludziska z Wrocka i okolic ale nie tylko, dzwońcie pod ten nr 668378068 i przekazujcie Pani Redaktor swoje relacje. Pani może być bardzo przydatna w tej sprawie. Jak się okazuje ktoś zrobił wielkie halo a osób, którym zależy na dorwaniu tych sqrwysynów nie interesuje ten temat?!
Dryndajcie!!!!!!!!!!!!
..Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy :O)
lordJim
Początkujący

18 Lip 2007, 08:59

szwej napisał(a):Dzwonił do mnie Redaktor z Faktów, działają, dzisiaj wieczorem ukaże się materiał. Dąłączajcie do grona poszkodowanych. Czym nas więcej tym lepiej. Porzucie obawy wstydu, trzeba walczy o swoje jak się da.

Szweju podaj namiar na tego redaktorka
lordJim
Początkujący

18 Lip 2007, 09:16

chodziło mi raczej o to, żeby Ci biedni oglądający oferty, które nadal są aktywne się nie napalali, bo mnie trafia jak wchodzę i widzę ogłoszenie, które tyle nerwów mnie kosztuje i Was kosztuje
Sabi
Nowicjusz

18 Lip 2007, 10:21

Witam. Chciałem napisać już wcześniej ale czekałem nie wiem czemu(miałem nadzieję że to nie prawda co piszą inni).Ja chyba też zoastałem oszukany bo wpłaciłem 2000 zł zaliczki na samochód, którego miałem odebrać 17 lipca- no i nic. Telefony milczą fax też. Poczekam jeszcze do 1 sierpnia ,bo wtedy mija ostateczny termin dostawy samochodu. Może rzeczywiście ci panowie mają problem z mocą przerobową, bo nie sądzę żeby sami pchali się do paki. Po umownym terminie idę na policję chyba że dadzą pojazd albo zwrócą zaliczkę.
Pozdrowienia od [email widoczny po zalogowaniu]
kloss
Nowicjusz

18 Lip 2007, 10:22

Witam ponownie. Możeci mi napisać na forum albo przesłać na maila [email widoczny po zalogowaniu] numer PESEL Michała Spławskiego. Pozdrawaiam
peterek1975
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...

18 Lip 2007, 10:34

Ja sprawę już dawno (bodajże 26 czerwca) zgłosiłem jako podejrzenie popełnienia przestępstwa a od 10 lipca jest to już przestępstwo bo nie dostałem zwrotu reszty zaliczki.
Z tego co się dowiedziałem na swoim komisariacie to moją sprawą zajęła się prokuratura w Lublinie i teraz czekam co ona zrobi.
pawel25
Nowicjusz

18 Lip 2007, 11:04

czy to w Faktach to ma byc dzisiaj wieczorem na TVN????
Czy ten nr do pani z faktu to pewna sprawa???
BIG A
Nowicjusz

18 Lip 2007, 11:32

mam prosbe aby ktos mi podeslal ksero dowodu splawskiego. z gory dziekuje, moj mail: [email widoczny po zalogowaniu]
dex80
Nowicjusz

18 Lip 2007, 11:35

poszło

pozdrawiam
Sabi
Nowicjusz

18 Lip 2007, 12:33

Siema all!!! Słuchajcie dzwonilem do p.Redaktor z Faktów i otoz sprawa ma sie tak:
jest wielka prośba o to żeby zgłosiły sie przede wszystkim do Niej te osoby, ktore mieszkaja we Wroclawiu lub okolicy (10-20km) poniewaz potrzebuje kontaktu osobistego z tymi osobami i potrzebuje w tym wzgledzie POMOCY!!!
Nie ma sie czego bac tylko trzeba sie przelamac!!! :) Ona rozdmucha ta sprawe tylko trzeba Jej ludzi z Wrocławia i okolic a wiemy ze takie są!!!
sawa15
Nowicjusz

18 Lip 2007, 12:43

Mam dla spławskiego wspaniały wierszyk p. Andrusa:
"Tępy palancie w „dupe” kopany,
Synu najgorszej kurtyzany,
Paskudna mordo, zły pomiocie
Sklejony z genów po idiocie,
Żmijo obmierzła, wredna, śliska,
Gnijąca warstwo torfowiska,
Skutku uboczny chorób licznych,
(W tym - przede wszystkim wenerycznych),
Świeża padlino, brudna ściero,
Trądzie, tyfusie i cholero,
Ścierwo, klejnocie ciemnogrodu,
Żywe ucieleśnienie smrodu,
Jamo, do której plują ptaki,
Ryju podobny do kloaki,
Nędzna przybłędo spod Sodomy,
Świńskie koryto pełne pomyj,
Potwór! Wywłoka! Kreatura!
Krzyżówko skunksa, pchły i szczura,
Poczwaro ty ropnistooka,
Ozdobo szamba i rynsztoka,
Klonie sparszywiałego chwostu,
Odmiano ścieku i kompostu,
Szmato, na której psy siadają,
Bękarcie zła! Nie uwłaczając.”

Adminie ten wierszyk był oficjalnie w tv więc nie wyrzucaj mojego postu, plissssssssss
lordJim
Początkujący

18 Lip 2007, 12:48

dokładnie też dzwoniłam. Ludzie z Wrocławia zgłoście się do niej, kobieta jest z gazety Fakt z oddziału Wrocławskiego i mówi, że dzwonią do niej ludzie z całej Polski tylko nie z Wrocławia
Sabi
Nowicjusz

18 Lip 2007, 13:50

kloss napisał(a):Witam. Chciałem napisać już wcześniej ale czekałem nie wiem czemu(miałem nadzieję że to nie prawda co piszą inni).Ja chyba też zoastałem oszukany bo wpłaciłem 2000 zł zaliczki na samochód, którego miałem odebrać 17 lipca- no i nic. Telefony milczą fax też. Poczekam jeszcze do 1 sierpnia ,bo wtedy mija ostateczny termin dostawy samochodu. Może rzeczywiście ci panowie mają problem z mocą przerobową, bo nie sądzę żeby sami pchali się do paki. Po umownym terminie idę na policję chyba że dadzą pojazd albo zwrócą zaliczkę.
Pozdrowienia od [email widoczny po zalogowaniu]

Ja tam bym na Twoim miejscu nigdzie nie chodził, tylko spokojnie czekał na autko. Może nawet i rok :lol: Chłopaki mają problem z mocami przerobowymi...w rolowaniu "śpiąca królewno". Dlatego połóż się wygodnie i czeeekaaaj , może spławski złapał gumę w Twoim wózku i będzie małe opóźnienie... :lol: :lol: :lol:
lordJim
Początkujący

18 Lip 2007, 15:01

Bylem dzisiaj na policji ale niestety mimo iz mija termin odbioru samochodu jutro/czwartek/ zostalem potraktowany odmownie, nie przyjeto mojego doniesienia w naszej sprawie dotyczacego oszustwa. czy ktos sie czuje kompetentny aby mi pomoc w tej sprawie?? Czy policja miala prawo odmowic przyjecia przeze mnie zeznania o podejrzenie popełnienia przestępstwa?? Czy ktos moze to wyjasnic??
sawa15
Nowicjusz