REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
220387 napisał(a):Witam,mój znajomy zgłosił juz te sprawe do FAKTU.Pani Redaktor juz dziala w tej sprawie.Kontaktujcie sie z nia pod nr tel668378068.Zgłaszajcie tą sprawe w innych mediach a dojdziemy goscia!!!piszcie na emaila lub gg 2375214
szwej napisał(a):Dzwonił do mnie Redaktor z Faktów, działają, dzisiaj wieczorem ukaże się materiał. Dąłączajcie do grona poszkodowanych. Czym nas więcej tym lepiej. Porzucie obawy wstydu, trzeba walczy o swoje jak się da.
kloss napisał(a):Witam. Chciałem napisać już wcześniej ale czekałem nie wiem czemu(miałem nadzieję że to nie prawda co piszą inni).Ja chyba też zoastałem oszukany bo wpłaciłem 2000 zł zaliczki na samochód, którego miałem odebrać 17 lipca- no i nic. Telefony milczą fax też. Poczekam jeszcze do 1 sierpnia ,bo wtedy mija ostateczny termin dostawy samochodu. Może rzeczywiście ci panowie mają problem z mocą przerobową, bo nie sądzę żeby sami pchali się do paki. Po umownym terminie idę na policję chyba że dadzą pojazd albo zwrócą zaliczkę.
Pozdrowienia od [email widoczny po zalogowaniu]