REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mieki napisał(a):...Żałuje ze nie znalazłem tego forum wcześniej. No ale cóż.
kry2503 napisał(a):witam, ostrzegałem potencjalnych chętnych 5 lipca na tym forum że to prawdopodobnie przekręt a widzę że niektórzy jeszcze po tej dacie podpisywali umowy i wpłacali zaliczki. Ja też jestem oszukany miesiąc temu przez firme renowekx z łomży ten sam sposób działania, kosmicznie niskie ceny, nie liczyłbym na odzyskanie kasy ale życze jak najlepiej, pozdrawiam
mieki napisał(a):Mam pytanie, czy istnieje możliwość sprawdzenia gości, którzy pisali na forum, ze samochody odebrali i wszystko było git...myślę, że jakimś sposobem można dojść po mailu
lordJim napisał(a):Witam,
Ponawiam zapytanie o ludzi, którzy zgłaszali w czerwcu podejrzenie o przestępstwie na Grabieszyńskiej i nie tylko. Ludzie to jest w naszym interesie!!!!!!!!!!!!
Albo zapodajcie chociaż jakieś szczegóły.
szwej napisał(a):Dzięki za adres. jeżeli chodzi o procedury Policji, wszczyna sprawę natychmist, jednak ma czas 2 -mce na prowadzenie dochodzenia no i oczywiście może ją przedłuzac w terminie, takze wszyscy musimy uzbroic się w cierpliwośc9 chociaż jak sami wiecie czas dla nas jest złem koniecznym).
sawa15 napisał(a):Bylem dzisiaj na policji ale niestety mimo iz mija termin odbioru samochodu jutro/czwartek/ zostalem potraktowany odmownie, nie przyjeto mojego doniesienia w naszej sprawie dotyczacego oszustwa. czy ktos sie czuje kompetentny aby mi pomoc w tej sprawie?? Czy policja miala prawo odmowic przyjecia przeze mnie zeznania o podejrzenie popełnienia przestępstwa?? Czy ktos moze to wyjasnic??
kloss napisał(a): Poczekam jeszcze do 1 sierpnia ,bo wtedy mija ostateczny termin dostawy samochodu. Może rzeczywiście ci panowie mają problem z mocą przerobową, bo nie sądzę żeby sami pchali się do paki. .
Pozdrowienia od [email widoczny po zalogowaniu]
sawa15 napisał(a):Siema all!!! Słuchajcie dzwonilem do p.Redaktor z Faktów i otoz sprawa ma sie tak:
jest wielka prośba o to żeby zgłosiły sie przede wszystkim do Niej te osoby, ktore mieszkaja we Wroclawiu lub okolicy (10-20km) poniewaz potrzebuje kontaktu osobistego z tymi osobami i potrzebuje w tym wzgledzie POMOCY!!!
Nie ma sie czego bac tylko trzeba sie przelamac!!!Ona rozdmucha ta sprawe tylko trzeba Jej ludzi z Wrocławia i okolic a wiemy ze takie są!!!
sawa15 napisał(a):Bylem dzisiaj na policji ale niestety mimo iz mija termin odbioru samochodu jutro/czwartek/ zostalem potraktowany odmownie, nie przyjeto mojego doniesienia w naszej sprawie dotyczacego oszustwa. czy ktos sie czuje kompetentny aby mi pomoc w tej sprawie?? Czy policja miala prawo odmowic przyjecia przeze mnie zeznania o podejrzenie popełnienia przestępstwa?? Czy ktos moze to wyjasnic??