AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

23 Cze 2007, 23:19

Panowie nie wiem czy chodzi o tego samego Spławskiego (bo Ten o którym myśle mieszkał na Matejki a nie Grabiszynskiej, lecz prowadził firme o podobnej nazwie do ubiegłego roku,byc moze to jakaś jego rodzina. Jezeli dobrze pamietam to jego syn miał na imie Michał. Miałem z nim wiele kontaktów i kupiłem od Niego wiele aut w przeciagu kilku lat.
Jezeli to ta sama rodzina to Panowie bez obaw ;)
Ode mnie tez brali zaliczki,a najzabawniejsze było ,ze za pierwszym razem dałem im prawie na całe auto(wtedy to miałem rozwolnienie- jak Wy dzisiaj )No ale nie o to chodzi zeby sie z kogoś naigrywać, mam nadzieje ze cos Wam pomogłem .
Skalski Piotrek.moje gg 7519473
skalski.p
Nowicjusz

Miejscowość: lublin

24 Cze 2007, 00:32

Hmmm panowie ja dziś tez byłem na policji ,choć nie miałem tak duzych obaw jak Wy ,sprawdzili Spławskiego ,Bieleckiego .Zasadniczo jest wszystko O.K. do czasu do poki nie przekroczą terminów nie możemy zrobić nic. Kolega policjant powiedział mi to samo, mam wrócić gdy firma złamie prawo.Jedyne co mnie uspokoiło to to ,że jego ojciec też handlował autami.Pozostaje więć mi czekac do 2 lipca

Markowski E.
[email widoczny po zalogowaniu]
MaroZabrze
Nowicjusz

Miejscowość: Zabrze

24 Cze 2007, 03:50

skalski.p napisał(a):Panowie nie wiem czy chodzi o tego samego Spławskiego (bo Ten o którym myśle mieszkał na Matejki a nie Grabiszynskiej, lecz prowadził firme o podobnej nazwie do ubiegłego roku,byc moze to jakaś jego rodzina. Jezeli dobrze pamietam to jego syn miał na imie Michał. Miałem z nim wiele kontaktów i kupiłem od Niego wiele aut w przeciagu kilku lat.
Ode mnie tez brali zaliczki,a najzabawniejsze było ,ze za pierwszym razem dałem im prawie na całe auto(wtedy to miałem rozwolnienie- jak Wy dzisiaj )No ale nie o to chodzi zeby sie z kogoś naigrywać, mam nadzieje ze cos Wam pomogłem .

to może wyjaśnisz mi jak to możliwe ze dzwoniac to własciciela auta z mobile.de - tego samego auta co pan Spławski wystawia na otomoto słysze iż cena jest wyższa czasem nawet 2x ?
czasem słysze ze ogłoszenia jest juz dawno nieakutalne
a jesli zapytałem o pana Spławskiego i o Auto M usłyszałem wielkie zdziwienia...? i o jakiejkolwiek współpracy też nikt z nich nie słyszał?
wiec niby co? pan Spławski sprzedaje auta bez wiedzy własciciela?
nie bądzmy śmieszni :)
jesli ktos posiada odloszenia z zagranicy z wybranych przez niego aut to proponuje tam zadzwonic
jesli ktos nie wlada jezykiem, służe pomocą
niemiecki
angielski
fransuski
AsReal
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

24 Cze 2007, 10:38

Te audi http://otomoto.wp.pl/index.php?sect=show&id=C2936247 jest na [link do mobile.de wygasł] tylko że ma zdjęcie wnętrza inne. Czy ktoś jeszcze zarezerwował ten samochód?
lescz79
Nowicjusz

24 Cze 2007, 11:30

12.05 2007 data wydania dowodu osobistego pana Spławskiego...
:/
firma załozona 28.05.2007
AsReal
Początkujący

24 Cze 2007, 11:45

skalski.p napisał(a):Panowie nie wiem czy chodzi o tego samego Spławskiego (bo Ten o którym myśle mieszkał na Matejki a nie Grabiszynskiej, lecz prowadził firme o podobnej nazwie do ubiegłego roku,byc moze to jakaś jego rodzina. Jezeli dobrze pamietam to jego syn miał na imie Michał. Miałem z nim wiele kontaktów i kupiłem od Niego wiele aut w przeciagu kilku lat.

spławski nie mieszka na grabiszynskiej tylko na matejki. na grabiszynskiej ma biuro i nazywa sie michal. powiedzial mi ze firme niedawno przejal po ojcu ktory teraz siedzi w niemczech. mam nadzieje ze to prawda i ze nie jestes podstawiony przez Splawskiego.
SzFeT
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opony samochodowe, co warto o nich wiedzieć?
    Produkcja opon to oddzielna gałąź przemysłu samochodowego, przeżywająca dynamiczny rozwój, spowodowany zwiększeniem się wymagań wobec ogumienia. Trafiające do produkcji samochody oferują coraz to lepsze osiągi i posiadają ...

24 Cze 2007, 11:54

AsReal napisał(a):to może wyjaśnisz mi jak to możliwe ze dzwoniac to własciciela auta z mobile.de - tego samego auta co pan Spławski wystawia na otomoto słysze iż cena jest wyższa czasem nawet 2x ?
czasem słysze ze ogłoszenia jest juz dawno nieakutalne
a jesli zapytałem o pana Spławskiego i o Auto M usłyszałem wielkie zdziwienia...? i o jakiejkolwiek współpracy też nikt z nich nie słyszał?
wiec niby co? pan Spławski sprzedaje auta bez wiedzy własciciela?
nie bądzmy śmieszni :)
jesli ktos posiada odloszenia z zagranicy z wybranych przez niego aut to proponuje tam zadzwonic
jesli ktos nie wlada jezykiem, służe pomocą
niemiecki
angielski
fransuski

Jak wspomniałem sprawa teraz mnie nie dotyczy i nie zamierzam nikomu nic tłumaczyć.Chętnie bym obejrzał link do tego samego auta na mobille-tak z ciekawości .Prawdę powiedziawszy to też niewiele wytłumaczy,bo w mojej sytuacji bywało podobnie.Oglądałem zdjecia innych aut niż kupowałem(raz tez dostałem zdj. z mobile ) jak wspomniałem wcześniej nie miałem jednak problemów ani z jakośćią ani z dostawą aut.
Skalski.
skalski.p
Nowicjusz

Miejscowość: lublin

24 Cze 2007, 12:39

Witam wszystkich na forum .
Miałem okazje sprowadzać auto przez wspomnianą firmę i to nie tak dawno.
Cena nie była aż tak dobra jak we wspomnianych tu przypadkach.
Auto otrzymałem ,które zresztą tez znalazłem na mobile- stała ich praktyka (niby zdjęćie demonstracyjne).
Auto jest bdb. -tylko nie wiem czy to wszystko jest warte tych nerwów (czekałem miesiąc).
koniu44
Nowicjusz

24 Cze 2007, 12:47

koniu44 napisał(a):Witam wszystkich na forum .
Miałem okazje sprowadzać auto przez wspomnianą firmę i to nie tak dawno.
Cena nie była aż tak dobra jak we wspomnianych tu przypadkach.
Auto otrzymałem ,które zresztą tez znalazłem na mobile- stała ich praktyka (niby zdjęćie demonstracyjne).
Auto jest bdb. -tylko nie wiem czy to wszystko jest warte tych nerwów (czekałem miesiąc).

niezły jesteś kolo :)
kupiłeś samochów w Auto M i czekałeś miesiąc :)
zabawne bo firma pana spławskiego nie ma jeszcze nawet miesiąca :)
data rejestracji tej firmy to 28.05.2007 wiec jesli nawet weszla na rynek z ogloszeniam przed 28.05.2007 a Ty podpisalem umowe tego właśnie dnia to skoro twierdzisz ze czekałeś miesiac hmmm :) fajnie Twoje autko bedzie za 4 dni :)
A wczesniej tez nie bardzo mogles zawierać umowe z panem Spławskim bo przecież biedaczek nie miał dowodu osobistego wydanego 12.05.2007
Śmiechu warte to co tu jest napisane :)
AsReal
Początkujący

24 Cze 2007, 12:55

Jak to nie jest te same auto to ja jestem chyba ślepy
http://otomoto.wp.pl/index.php?sect=show&id=C2936247
[link do mobile.de wygasł]
lescz79
Nowicjusz

24 Cze 2007, 13:04

AsReal napisał(a):
niezły jesteś kolo :)
kupiłeś samochów w Auto M i czekałeś miesiąc :)
zabawne bo firma pana spławskiego nie ma jeszcze nawet miesiąca :)
data rejestracji tej firmy to 28.05.2007 wiec jesli nawet weszla na rynek z ogloszeniam przed 28.05.2007 a Ty podpisalem umowe tego właśnie dnia to skoro twierdzisz ze czekałeś miesiac hmmm :) fajnie Twoje autko bedzie za 4 dni :)
A wczesniej tez nie bardzo mogles zawierać umowe z panem Spławskim bo przecież biedaczek nie miał dowodu osobistego wydanego 12.05.2007
Śmiechu warte to co tu jest napisane :)

-no niech Ci bedzie trzy tygodnie
koniu44
Nowicjusz

24 Cze 2007, 13:05

nie ośmieszaj sie koniu :)
AsReal
Początkujący

24 Cze 2007, 13:09

a propo to umowe podpisywałem jeszcze nie z firmą auto m tylko samym Spławskim, a co do dowodu myśle ze to nie jest jego pierwszy.
-a ciebie co skarbówka nasłała !!!!!!
koniu44
Nowicjusz

24 Cze 2007, 13:12

śmieszne to jest to twoje szukanie dziury w całym - zapytaj KGB moze oni mają wiecej danych ;):):););););)
koniu44
Nowicjusz

24 Cze 2007, 13:14

lescz79 napisał(a):Jak to nie jest te same auto to ja jestem chyba ślepy
http://otomoto.wp.pl/index.php?sect=show&id=C2936247
[link do mobile.de wygasł]

jeśli ktoś zdecydował sie kupić to auto może przecież zadzwonić pod numery tel podane przez mobile.de i zweryfikować
ale ja zwykle gdy dzwoniłem do niemiec i pytałem o pana Spławskiego o Auto M itp słyszałem głucha i ogromne zdziwnienie. No ale jak juz wczesniej wspomnialem, moze oni jeszcze nie wiedza ze spedali autko panu S. za bezcen
hahaha :/

I jeśli ktoś przedstawił wam inne zdjęcia niż auto rzeczywiste to jest to przestęspto.
Mimo ze umowa o ile pamietam nie obejmuje zdjęć
to świadome wprowadzanie klijeta w błąd jest przestępstwem
AsReal
Początkujący