AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

19 Lip 2007, 09:03

Czesc witam wszystkich. Ja wczoraj już też zgłosiłem fakt na Policję i zostaje czeka. odezwał się ktoś z lubelskigo. Jak możliwe to proszę o namiary.
szwej
Nowicjusz

19 Lip 2007, 09:58

Hej wszystkim. mam nadzieje że wiekszość z nas zozyła już wizytę na komisariatch. Teraz pozostaje wierzć w polską policję i prokuraturę. Ja wczoraj napisałem też maila do TVN-u i Polsatu. Zobaczymy czy sie odezwą. No i prośba. Piszcie również do nich!! Nie ma sie czego bac ani wstydzić. Wrocław zgłaszać sie do tej kobity z Faktu. Chyba że sponsoring tych gnoi wam pasuje. Ale mysle ze nie. Nie ma bata jakiś ślad musi być. No i śledzcie w miare możliwości aukcje internetowe. Ja znowu namierzyłem kilka golfów IV po 13 tys. Postaram sie umieścić linki na forum. Może policja tez powinna o tym wiedzic i sprawdzić to. Pozatym mozna zadzwonic do kolesia który je wystawia. A nuż w słuchawce usłyszycie znajomy głos. Dzialamy!!!
mieki
Nowicjusz

19 Lip 2007, 10:26

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Te ogłoszenia ciągle są!!!!!!!!!!!!!! Skandal

A te są dziwnie tanie
mieki
Nowicjusz

19 Lip 2007, 10:33

najlepsze ze ten bialy golf od Splawskiego ma zdjecie silnika zrobione zupelnie innego niz jakoby w opisie napisane tdi.
Kremowy passat moze byc osiagalny za ta cene bo ma kiepski kolor i jest dosc wyjechany.
Ja proponuje inne super oferty:
(niezle co ? )
http://wlodarczyk.kupsprzedaj.pl/motory ... 93386.html
http://wlodarczyk.kupsprzedaj.pl/motory ... 92252.html
dex80
Nowicjusz

19 Lip 2007, 10:40

tak zdjęcie było inne i mówiliśmy im o ty, ale stwierdzili, że to pomyłka otomoto
Sabi
Nowicjusz

19 Lip 2007, 10:45

Wiem bo tego białego golfa właśnie ja zaliczkowałem:((( na pytanie dlaczego jest zdjęcie silnika 2,3 V5 podobno pomylili sie na otomoto. Wiesz no tyle zdjęć poszło w paczce ze mogli cos pomylic. I ja to łyknąłem..A co do tego Włodarczyka to był gdzieś na forum temat że oszukuje. Faktycznie ceny takie ze kupie je oba od reki nawet kredyt wezmę. 3ba to pokazać policji
mieki
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy baterie to słaby punkt samochodów elektrycznych?
    Czemu kierowcy boją się samochodów elektrycznych? Głównie z uwagi na baterie. Obawiają się ich trwałości, ograniczonej pojemności i czasu ładowania. Choć problemy te bez wątpienia są realne, z biegiem rozwoju ...
    Renault 19 – historia modelu
    Ponad ćwierć wieku temu, we wrześniu 1988 roku Renault zaprezentowało kompaktowy model 19. Do 1995 roku był on sprzedawany także w polskich salonach. To jeden z najważniejszych modeli firmy Renault w ciągu ostatnich kilkudziesięciu ...

19 Lip 2007, 10:48

Sabi Ty działaj :D
mieki
Nowicjusz

19 Lip 2007, 10:51

Fotki do ogłoszenia na otomoto wrzuca się pojedynczo a nie w jakiejś "paczce" (przynajmniej jeśli chodzi o standardową liczbę zdjęć która nie wymaga dopłaty). Za ogłoszenia płaci się różnymi sposobami, można w ten sposób dojść np. do innych numerów rachunków lub komórek z których zapłacili za ogłoszenia. Nawet dobrze, że tamte powyżej jeszcze istnieją, zawsze to jakiś dowód a przecież i tak się już nikt do nich nie dodzwoni.
_roberto_

19 Lip 2007, 11:17

czyli trzeba sie kontaktować z otomoto. Tylko podejrzewam że oni nie podadzą nam tych wiadomości. Ale policji napewno. Tylko policja musiałaby już działać w tej sprawie. Może by tak im podpowiedzieć??Kto jest władny to zrobić???
mieki
Nowicjusz

19 Lip 2007, 12:27

CO DO OGŁOSZEŃ WŁODARCZYKA TO ZAPRASZAM TUTAJ
[link wygasł]
Cyba tacy sami wałkarze jak AUTO Matoły , takich firm jest wiecej napewno i jeszcze nie jedna osoba sie natnie, niestety monitoring aukcji internetowych w naszym kraju, jak i sprawdzanie podejrzanych aukcji z tanimi autami w dobrym roczniki przez policje jest strasznie kiepski mówiąc nawet zerowy, szybciej wychwycą na jakims forum obelge dla prezydenta lub złapią bezdomnego który po pijaku cos tam walnął za tekst ale sprawy oszustw na duze pieniądze to przeciez błachostka, poco mają sie tym zajmowac.
Ciekawi mnie tylko jeszcze to ze osoby które zamówiły auta na samym początku działalnosci firmy frajera S&B kiedy im minął termin z umowy ze tym sie nie zajeły, nawet tydzien po, bo jak ktos zamawiał na poczatku czerwca a Sławski podpisywał umowy jeszcze 10 lipca to co ta osoba robiła przez 1,5 miesiąca?? co sobie myslała??? Ja bym zabrał swoją ekipe pojechał na miejsce oczywiscie wczesniej sie podszywając pod osobe zainteresowaną zebym miał pewnosc ze on tam bedzie i bym go dorwał, a tak co??? uciekł K...... !!!!
BIG A
Nowicjusz

19 Lip 2007, 13:06

601 338928
697-063-647

oba nr to numery abonamentowe zarejestrowane na Splawski M. Wroclaw ul. Matejki
dex80
Nowicjusz

19 Lip 2007, 13:07

a da się je namierzyć????
Sabi
Nowicjusz

19 Lip 2007, 13:11

juz nie :( bo wylaczone, ale policja moze sprawdzic gdzie byli jak byli wlaczeni ....
dex80
Nowicjusz

19 Lip 2007, 13:21

a sprawdzi??
mieki
Nowicjusz

19 Lip 2007, 14:43

Witam moga wam pomóc ale tylko anonimowo Michał Spławski Uczył sie w szkole podstawowej numer 77 przy ulicy swjerzego , jesli chcecie zobaczyc jego zdjecie to zapraszam na nasza-klasa.pl szukajcie tej szkoły klasaG 1992-2000 wychowawca Babi i Czajkowska jest tan zdjecie klasowe z tego co pamietam to mieszkał gdzies na orzechowej a jego ojciec mieszka na stałe w NORWEGI ... i to tyle co wiem na jego temat
axaxaxaxax
Nowicjusz