AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

12 Sie 2007, 09:44

Ja otrzymałam zawiadomienie z prokuratury w sprawie zarejestrowania sprawy. w tej chwili zapewne niewiele dzieje sie, ponieważ policjant prowadzący sprawe jest na urlopie, a pani prokurator na zwolnieniu lekarskim. jeżeli chcecie się czegoś dowiedzić mozna dzwonić na Komisariat na Grabiszyńską lub do Prokuratury Fabryczna.
ekologia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzepin

12 Sie 2007, 12:14

ekologia napisał(a):Ja otrzymałam zawiadomienie z prokuratury w sprawie zarejestrowania sprawy. w tej chwili zapewne niewiele dzieje sie, ponieważ policjant prowadzący sprawe jest na urlopie, a pani prokurator na zwolnieniu lekarskim. jeżeli chcecie się czegoś dowiedzić mozna dzwonić na Komisariat na Grabiszyńską lub do Prokuratury Fabryczna.

A mozesz podać jakis kontakt na ten komisariat ?
matt
Nowicjusz

13 Sie 2007, 16:30

Podaję numery kontaktowe; Policja na Grabiszyńskiej (071) 3631421,
Prokuratura Wrocław Fabryczna (071) 3718141. Nie wiem czy wszystkie sprawy prowadzi ten sam prokurator i czy mają taki sam numer. Odpowiedzź z Prokuratury dostałam po około dwóch tygodniach od wysłania zawiadomienia.
ekologia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzepin

13 Sie 2007, 23:06

Sluchajcie ktos ode mnie tez zostal przez niego oszukany ja chodzilem do tej samej szkoly co on i bardzo dobrze znam go z twarzy. postaram sie na osiedlu o niego popytac i nawet dojsc do jego rodzicow po przez jego znajomych z klasy. co o tym myslicie????
kiko71
Nowicjusz

14 Sie 2007, 15:07

Każda pomoc się przyda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lukasb4
Nowicjusz

17 Sie 2007, 10:12

hej kiko. Każde wieści mile widziane. Jak masz możliwośc to pytaj nawet diabła bylby tylko dorwać sq..ela. Możesz pisać nawet na priv. My razem z Sabi mieliśmy w miare dobry kontakt z naczelniczką policji we Wrocku wiec może im sie przyda namiar na rodziców albo bliskich znajomych tego gnojka. A tak swoja droga drodzy forumowicze to nie wiem czy widzieliscie ale np taki TVN pokazuje w Uwadze sprawe która dotyczy postawienia jakiegos gów..ego przystanku autobusowego na podjezdzie jakiejs starej baby. A naszą sprawę olali!!! Może trzeba im sie przypomnieć bo to chyba sprawa wiekszego kalibru i wiekszej wagi.
mieki
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zimowa Szkoła Bezpieczeństwa
    Jazda w zimowych warunkach wymaga od kierowcy większych umiejętności, a także odpowiedniego wyposażenia samochodu w opony, które zapewnią maksymalną możliwą przyczepność. Od kilku lat toczy się dyskusja, czy warto ...

17 Sie 2007, 10:53

Witam,

Dzwonilem dzisaj na fabryczną. Zadne zawiadomienia nie przychodzą. Sprawa została wszczęta. O jej rezulatatach zostaniemy poinformowani pisemnie.

Pozdrawiam,
matt
Nowicjusz

17 Sie 2007, 14:26

"....Gdy już padłeś ofiarą oszustwa:

* Poinformuj jak najszybciej administratorów ds. bezpieczeństwa danego serwisu.
* Zachowaj wszystkie dokumenty związane z transakcją tj. dowód przelewu na konto bankowe, korespondencję mailową, itp.
* Zgłoś się wraz z powyższymi dokumentami do najbliższej w Twoim miejscu zamieszkania jednostki policji.

Zgłaszając się na policję trzeba będzie podać:

* Datę i numer aukcji, jej przedmiot oraz wylicytowaną cenę.
* Nazwę konta (nick) sprawcy oszustwa oraz jego adres e-mailowy.
* Sposób kontaktu ze sprzedającym: jego e-mail, nr telefonu, adres.
* Sposób dokonania zapłaty: przelew na konto bankowe, płatność za pobraniem."
http://www.wroclaw.policja.gov.pl/www/i ... =33&menu=3

http://www.wroclaw.policja.gov.pl/www/i ... =30&menu=3

http://www.wroclaw.policja.gov.pl/www/i ... =28&menu=3

http://www.wroclaw.policja.gov.pl/www/i ... r=8&menu=1

A dalej można sobie jeszcze popatrzeć klikając na poszczególne linki ze strony głównej.
Polecam komunikaty, poszukiwani etc.
Wnioski nasuwają się same :idea:
..Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy :O)
lordJim
Początkujący

22 Sie 2007, 08:49

Ta informacja z pewnością Państwa zainteresuje:

Pan S. lub mężczyzna podający się za niego zgłosił się do wrocławskiego CBŚ. Szczegóły wieczorem na www.fakty.com
mbrodowski
Nowicjusz

22 Sie 2007, 11:18

mbrodowski napisał(a):Ta informacja z pewnością Państwa zainteresuje:

Pan S. lub mężczyzna podający się za niego zgłosił się do wrocławskiego CBŚ. Szczegóły wieczorem na www.fakty.com

Witam,

MA ktos moze bezposredni link do tego materiału ?
matt
Nowicjusz

22 Sie 2007, 15:40

Słuchajcie moi drodzy. Złapali SK*****NA!!!!!!!!!!!!!!!!
mieki
Nowicjusz

22 Sie 2007, 15:43

no to mamy skurczybyka :lol:
nordberg
Nowicjusz

22 Sie 2007, 15:44

newsik zaje..sty :lol:
Tylko, żeby im nie spie..ł. Wrocławska policja ma już niezłe doświadczenie (jak czytam od czasu do czasu) w "pilnowaniu" opryszków. Ale mam nadzieję, że z aresztu im nie śmignie.
Myślę, że forumowicze z Wrocka pomogą polycjantom dopilnować tego splawskiego.
Piszcie, co wiecie dalej o sprawie.
pozdr.
..Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy :O)
lordJim
Początkujący

22 Sie 2007, 16:27

adminie dlaczego?? :( Takie wieści a Ty cenzurujesz :( Zrób wyjątek ten jeden raz :twisted:
mieki
Nowicjusz