AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

24 Cze 2007, 13:14

Albo lepiej sie przyznaj z którymi komisami ty wspólpracujesz - drażni cie konkurencja :D :lol:
koniu44
Nowicjusz

24 Cze 2007, 13:16

koniu44 napisał(a):śmieszne to jest to twoje szukanie dziury w całym - zapytaj KGB moze oni mają wiecej danych ;):):););););)

może mają!
ja sobie moge kupić nowe auta z salonu kiedy mam ochote i to dla mnie nie jest problem! ale dla takich oszustów, którzy chcą bogacić sie na cudzej krzywdzie nie bede tolerował.

Ja nie napisałem tutaj nigdy, że AUTO M i pan Spławski to są oszusci
ale przedstawiam fakty! każdy kto czyta może mieć własną ocene!!
Ostatnio edytowany przez AsReal, 25 Cze 2007, 13:38, edytowano w sumie 1 raz
AsReal
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

24 Cze 2007, 13:20

Chicałem tylko dodać ,że miałem z nimi kontakt przy kupnie auta i nie miałem z tym jakichś wiekszych problemów -procz wspomnianych nerwów
koniu44
Nowicjusz

24 Cze 2007, 13:30

PYTANIE DO KONIU. kIEDY I JAKIE AUTO KUPŁEŚ OD SPŁAWSKIEGO??
kamikadze
Nowicjusz

24 Cze 2007, 13:39

odpowiesz dla kamikadze

dostałem je dopiero w tym tygodniu
Audi A4 ,97 rocznik (cena 14 tysiecy zł z dowozem)
koniu44
Nowicjusz

24 Cze 2007, 13:48

Witam panowie,
jednej rzeczy nie rozumiem..osoby które piszą żę kupiły od nich auta zaznaczają jednoczesnie że często oglądali na zdjęciach inne auto niż otrzymywali..mimo żę JAKOSC AUTA ODEBRANEGO BDB.więc się pytam po co klienta oszukiwać(inne zdjęcia) skoro auto rzeczywiste okazuje się że jest równie dobre!!??nie rozumiem..dla mnie po to są inne zdjęcia bo na nich sztuczne auto wygląda lepiej niż to co otrzymujesz..innego uzasadnienia nie widze..Stąd wiem już czemu pan spławski nie zgodził się na moje oględziny auta w niemczech..
barteg
Nowicjusz

24 Cze 2007, 13:51

barteg napisał(a):Witam panowie,
jednej rzeczy nie rozumiem..osoby które piszą żę kupiły od nich auta zaznaczają jednoczesnie że często oglądali na zdjęciach inne auto niż otrzymywali..mimo żę JAKOSC AUTA ODEBRANEGO BDB.więc się pytam po co klienta oszukiwać(inne zdjęcia) skoro auto rzeczywiste okazuje się że jest równie dobre!!??nie rozumiem..dla mnie po to są inne zdjęcia bo na nich sztuczne auto wygląda lepiej niż to co otrzymujesz..innego uzasadnienia nie widze..Stąd wiem już czemu pan spławski nie zgodził się na moje oględziny auta w niemczech..

bardzo słuszna uwaga, dodajmy jeszcze ze popełnia przestepsto pokzaując inne zdjęcia.
AsReal
Początkujący

24 Cze 2007, 14:00

ja nie mam pojecia dlaczego tak.., może brak czasu , a może tak jest popostu wygodniej.
Nie mam teraz już wiecej czasu ,mam nadzieje ,żę wszystko zakonczy sie ok.
koniu44
Nowicjusz

24 Cze 2007, 14:07

Koniu44...odrobine szacunku dla ludzi myslących..jak chcesz zdobywać zaufanie klientów jesli na samym wstępie ich oszukujesz?..i tłumaczenie tego wygodą..Również mam nadzieje że osoby które wpłaciły odbiorą swoje wymarzone autka.
barteg
Nowicjusz

24 Cze 2007, 14:53

Ciekawe ciekawe... ja kupiłem auto od ojca Spławskeigo ,a teraz zamówiłem u syna.Jak kiedyś tak i teraz wszystko wyglądało dobrze .
Jak dostane auto (3.07) powiadomie wszystkich zainteresowanych.
- z poważaniem Staszewski.
"Bo do tanga trzeba dwojga"
STASZEK76
Nowicjusz

24 Cze 2007, 15:11

Mam chyba dobre wieśći dla wszystkich oczekujących i dla siebie też!!!!!!!
Rozmawiałem z Piotrem Skalskim, który kupował auta od ojca M.Spławskiego .Wiele rzeczy sie potwierdza,no i co najważniejsze zna ich obu- bo jednak chodzi o tych Spławskich. zapewnia że powinno być dobrze. pozdrawiam
[email widoczny po zalogowaniu]
MaroZabrze
Nowicjusz

Miejscowość: Zabrze

24 Cze 2007, 15:19

a kto to jest pan Skalski... :/
ja raczej czekam na konkretniejsze słowa.
AsReal
Początkujący

24 Cze 2007, 15:56

Ja rowniez mam pewne watpliwosci co do slow p. Sklaskiego. Nie wiadomo kto to jest. A przedewszystkim nie mamy dowodow na to, ze kupil auto u Splawskiego.
mroczek
Nowicjusz

24 Cze 2007, 17:43

Panie mroczek jeżeli już by tak dochodzić na moj temat to prosze zapytać właściciela tego tematu bo z nim rozmawiałem prywatnie na temat ów firmy.
skalski.p
Nowicjusz

Miejscowość: lublin

24 Cze 2007, 19:23

tz niby z kim?
AsReal
Początkujący