AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

11 Wrz 2007, 10:43

oki no to czekamy z niecierpliwością na nowiny
mieki
Nowicjusz

09 Paź 2007, 12:19

Minął miesiąc i cisza na forum. Halo halo wie ktoś cos nowego??
mieki
Nowicjusz

09 Paź 2007, 18:15

Dokładnie, forum zamilkło... co się dzieje ?

Tak jak ktos napisał.. czas goi rany, a my zrobilismy niezły prezent FIRMIE AUTO M :(
matt
Nowicjusz

17 Paź 2007, 20:32

Witam,

Przed chwilą był program Turbo Kamera na TVNTURBO i mówili coś o ogłoszeniach i tej firmie ale włączyłem jak już był koniec tylko usłyszałem firma Auto M więc nie wiem co dokładnie mówili. Może ktoś oglądał?
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

18 Paź 2007, 10:48

Ja jedynie takie coś znalazłam na temat odcinka z 16.10.2007,ale nie wiem,czy akurat chodzi o AUTO M.
Być może Artku,że usłyszałeś tą nazwę i właśnie o nim mówili?
http://tvnturbo.pl/1,1444981,magazyny.html
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

18 Paź 2007, 18:13

Turbo kamera będzie jutro o 19.15. Może powtorzą program o AUTO M
lukasb4
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bolid R.S.17 Renault Sport Formula One Team
    Zespół Renault Sport Formula One zaprosił do Londynu przedstawicieli międzynarodowych mediów i swoich partnerów na premierę bolidu R.S.17, w którym kierowcy zespołu będą ścigać się w nadchodzącym ...

19 Paź 2007, 19:24

lukasb4 napisał(a):Turbo kamera będzie jutro o 19.15. Może powtorzą program o AUTO M

Witam,

Tak oglądałem dziś TURBO KAMERĘ I BYŁO O FIRMIE AUTO M, lecz nie powiedzieli nic konkretnego w tej sprawie.
matt
Nowicjusz

22 Paź 2007, 17:40

Witam wszystkich.
Przepraszam,że nie napisałem nic o emisji programu z moim udziałem w TVN TURBO na temat "wspaniałej" firmy Auto M, Po prostu telewizja nie poinformowała mnie o dniu emisji i dlatego nie mogłem was o tym powiadomić.Z tego co widać to program ten jest często powtarzany. W gazetach z programem można go znaleźć jako "Turbo kamera".
Pozdrawiam.
kloss
Nowicjusz

25 Paź 2007, 10:40

Witam
Czy ktoś z okolic Wrocławia oreientował się jakie obecnie policja procedury stosuje? Co się dzieje z aresztowanym panem Spławskim?
Mamy zakładać sprawę w sądzie przeciwko jego wykroczeniu?
jaroslaw_1988
Nowicjusz

11 Gru 2007, 23:07

PILNE!!! witam serdecznie wszystkich użytkowników... Przygotowujemy obecnie reportaż na temat dzialalności opisanych tu Panów... Osoby poszkodowane, które są z Wroclawia lub okolic bardzo prosimy o kontakt
Z góry dziękuję, a o szczególach reportażu jeszcze napiszę. Sprawa się dopiero rozpoczyna :)
[email widoczny po zalogowaniu]
tivi
Nowicjusz

30 Gru 2007, 20:56

witam! mam kilka pytań w sprawie m spławskiego! czy ktos wie i moze mi odpowiedziec co sie w tej chwili z nimi dzieje??
oszukali i dostali za soje
łukasz_cz
Nowicjusz

30 Gru 2007, 21:00

moge pomóc tez w sprawie tego reportazu!!!!!!!!!!!!!
prosze o jakies info na
[email widoczny po zalogowaniu]
oszukali i dostali za soje
łukasz_cz
Nowicjusz

07 Sty 2008, 01:26

Witam ponownie

Chciałbym się dowiedzieć od osób kompetentnych w tej sprawie i zaangażowanych w nią na jakim etapie stoi cała sprawa?

Proszę o odpowiedzi na pw.

Z góry dziękuję.
pawel25
Nowicjusz

19 Sie 2008, 20:57

Sprawa jest w sądzie od 1 września wezwania do sadu we Wrocławiu. Oby poyślnie zakończona
BEZAUTA
Nowicjusz

15 Paź 2008, 18:21

Mój kolega dostał wezwanie do sądu na 6 listopada. Czy ktoś z poszkodowanych mieszkających we Wrocławiu lub okolicy (w przypadku kolegi o którym piszę odległość wynosi kilkaset km) mógłby pofatygować się do prokuratury i poprosić o kopię aktu oskarżenia a następnie zrobić skany i udostępnić pozostałym poszkodowanym w formie elektronicznej, albo chociaż zapoznać się z tym aktem (jeśli jest obszerny to może być problem z robieniem ksera) i streścić go tutaj ?
_roberto_