AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

24 Cze 2007, 20:34

[link do mobile.de wygasł] TO JEST NIEMIECKA STRONA
kamikadze
Nowicjusz

24 Cze 2007, 22:16

Ja równiez czekam na wyjasnienie sprawy z Passatami jesli faktycznie sa w takich cenachi nie jest to żadne oszustwo to jestem w stanie wziąść razem z kolegami 6 sztuk tych Passatów.ale radze sprawdzic czy samochody te nie sa obciązone kredytami bo moze byc nie splacony do konca lising albo kredyt i dlatego taka niska cena.Według mnie jednak mimo wszystko jest to oszustwo , moge sie mylic ale dowod wydany 12,05,2007 jak to napisał jeden z forumowiczów , firma od niedawna.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

25 Cze 2007, 10:01

Passat za 46 tyś warty 70-80tyś to chyba lekka przesada. Na takie okazyjne auta nie potrzebna jest raczej zaliczka.
AsReal
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

25 Cze 2007, 10:32

FIRMA AUTO M, REPREZENTOWANA PRZEZ MICHAŁA SPŁAWSKIEGO
ZAWIADAMIA ,IŻ NIE ZGADZA SIĘ Z PUBLIKOWANYMI TU ZARZUTAMI
I BEDZIE DOMAGAŁA SIĘ ZADOŚĆUCZYNIENIA NA DRODZE SADOWEJ ,ZA BEZPODSTAWNE SZARGANIE OPINII FIRMY .
JEDNOCZEŚNIE ZAWIADAMIA ,IŻ ZANITERESOWANYM-PANOM MROCZKOWI I PYTCE ZWRÓCI POŁOWE WPŁACONYCH ZADATKÓW W DNIU DZISIEJSZYM, Z ZAPEWNIENIEM ZWROTU POZOSTAŁEJ CZĘŚCI W TERMINIE DO 14 DNI.
JEDNOCZESNIE INFORMUJEMY,ŻE TAKOWE POSTĘPOWANIE JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE GESTEM DOBREJ WOLI Z NASZEJ STRONY-I JEST ON JEDNORAZOWY.ROZWIAZANIE UMOWY NIE POWSTAŁO Z NASZEJ WINY,LECZ Z POWODU PUBLIKACJI NA TYMŻE FORUM.POZOSTAŁE OSOBY ZWIAZANE Z NAMI UMOWAMI BĘDĄ MUSIAŁY ZASTOSOWC SIĘ DO TERMINÓW ZAWARTYCH W UMOWACH.
INFORMUJĘMU TAKŻE PANA ARKADIUSZA OGÓRKA-ZAŁOŻYCIELA TEGOZ TEMATU ,ŻE WYSTĘPUJEMY PRZECIWKO NIEMU Z WNIOSKIEM O POKRYCI KRZYWD NA DRODZE CYWILNEJ

FIRMA BY NIE BYĆ GOŁOSŁOWNYM, W DNIU DZISIEJSZYM OPUBLIKUJE LINKI DO STRON GDZIE BĘDZIE MOŻNA ZOBACZYĆ DOWODY WPŁATY ZWRÓCONYCH KWOT

Z POWAŻANIEM AUTO M Michał Spławski
Spławski Michał
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybrydowe hity 2017 roku
    Za nami przełomowy dla motoryzacji rok 2017. To czas, w którym na rynku debiutuje coraz więcej modeli z napędem hybrydowym i pierwszy raz w historii widoczny jest wyraźny, spadkowy trend sprzedaży samochodów ...

25 Cze 2007, 11:02

jak widać znajomość prawa to Ty masz kolego olbrzymią
już samym faktem wystawiania aukcji i zdjęć na ottomoto i allegro samochodów które były na mobile.de a sama wasza firma nnie miała nic z nimi wspólnego jest przestępstwem.
Po drugie, każdy jest właścicielem swojego postu a co za tym idzie każdy odpowiada za niego indywidualnie.
Nikt tu jednoznacznie nie napisał o tym, że jest pan oszustem.
Jednak nie da sie ukryć iż mnie chciał pan oszukać. Dostałem oferte na maila 2 samochodów - 2 passaty. Potwierdził pan Bielecki zgodność oferty ze zdjęciami. Jednak zdjęcia znalazłem w innych ofertach, co zrobiłem dalej już wspominałem.
Juz nie wspomne o tym ze dwie albo wiecej osób dostaje umowe na to samo auto. - tak twierdza.
Kazdy ma prawo do spekulacji i do weryfikacji rzetelności firmy!!
Dyskusja jest jak najbardziej zgodna z regulaminem i zgodna z prawem.
AsReal
Początkujący

25 Cze 2007, 11:05

a kto to jest ARKADIUSZ O.?
Ostatnio edytowany przez AsReal, 25 Cze 2007, 18:34, edytowano w sumie 1 raz
AsReal
Początkujący

25 Cze 2007, 11:40

JEŻELI POWSTAŁA POMYŁKA Z USTALENIEM DANYCH AUTORA TEMATU,PRZEPRASZAMY WSPOMNIANEGO PANA OGÓRKA.JEDNOCZEŚNIE ZWRACAMY SIĘ DO TWÓRCY TEMATU O NASZEJ FIRMIE O PS.ASREAL O PODANIE SWOICH DANYCH(dane mogą być przesłane na naszego [email widoczny po zalogowaniu]) Z POWODU JAK WCZEŚNIEJ.PROSIMY RÓWNIEŻ O WSKAZANIE CHOĆBY JEDNEJ OSOBY KTÓRĄ RZEKOMO MIELIŚMY OSZUKAĆ
Spławski Michał
Nowicjusz

25 Cze 2007, 12:24

Zapraszam na priwa.
Tak jak wspomniałem, każdy tu odpowiada za swój post i każdy powinien byc świadom tego co napisał!
ja juz kilkaktornie wspominałem ze nie sugeruje oszustwa! a tylko przedstawiam fakty!
Ten temat stał sie anty reklama dla firmy AUTO M ale nie za moją sprwa. Jeśli czytelnicy odpowiadali by pochlebnie stał by się reklamą!
Tłumaczy sie pan pomyłką zdjęć.
Owszem, można uwiarzyć iż takie coś miało miejsce. Każdy znas jest albo był zainteresowany autami oferwanymi przez pana wiec to w pana interesie zadbać było o swoją wiarygodność.
Jeżeli uważa pan iż temat nie jest zgodny zprawem winien sie pan zwrócić do moderatora, który może takowy zablokować bądź usunąć.
Ale przed podjęciem takiej decyzji proponuje wziąść pod uwage iż po sfinalizowaniu transakcji i po potwierdzeniu zgodności pana ofert niniejszy post stanie sie REKLAMĄ i rozwieje wątpliwości przyszłych klijętów.
Reszte rozmowy możemy dokończyć na Priv, ewentualnie telefonicznie
AsReal
Początkujący

25 Cze 2007, 12:34

W ZWIĄZKU Z BRAKIEM,PRZEZ DŁUŻSZY CZAS ODPOWIEDZI ZWRACAMY SIĘ PONOWNIE DO TWÓRCY TEMATU(AsREAL) O PODANIE SWOICH DANYCH !!!!

Spławski Michał
Nowicjusz

25 Cze 2007, 12:49

NIE MAM NAJMNIEJSZEJ OCHOTY PO TYLU OSZCZERSTWACH Z PANEM ROZMAWIAĆ,SPOTKAMY SIĘ W SĄDZIE.PROSZĘ TYLKO ZDOBYĆ SIĘ NA ODWAGĘ I PRZESŁAĆ MI SWOJE DANE NA MAILA
ACHA POWIE MI PAN DLACZEGO NAGLE W PAŃSKICH DANYCH ZNIKNĄ ADRES PANA STRONY

-priw fajna sprawa tylko po co coś ukrywać....
AUTO M Michał Spławski
Spławski Michał
Nowicjusz

25 Cze 2007, 13:01

1 Nie musi pan znikim gadac
2 przesłalem panu dane
3 Zapraszam do sondu. czytałem moje posty i nie widze jakichkolwiek oszczerstw.
4 Znam doskonale europejskie prawo i nie widze w tym temacie, jego łamiania.
5 Nie mam zamiaru podejmować z panem dalszej bezcelowej dyskusji.
6. Nie mam zamiaru kasować tego tematu! jeśli moderator uzna ze łamie regulamin i prawo winien to zrobić samodzielnie
7. Czekam na opinie kupujących po sfinalizowaniu treansakcji.

Napisał pan tu pięknie o dochodzeniu na dordze sądowej! w tym temacie jest tuzin ludzi mających pytania i wątpliwości ale jak widać pan woli deklarować pretensje niż odpowiedzieć na zawarte w temacie pytania.
AsReal
Początkujący

25 Cze 2007, 15:42

pragne też zauważyć iż mnie osobiście panie Spławski chciał pan oszukać!!
Róznież byłem dziś na Policji w celach informacyjnych, i wiem już że oczywiście może pan mnie sparosić do sondu z tytułu "pomówienia"
lesz sprawa wyglada jasno a na pana postepowanie pokazano mi dzis paragrafy.
Mnie pan nie przestraszy sądem! i nie przestraszył nawet na chwile!
Napisałem ten temat w ku przestrodze ludzi.
AsReal
Początkujący

26 Cze 2007, 13:50

Panie Spławski i panie Bielecki, gdzie jest moja zaliczka?
Jak dobrze pamiętam obiecywał mi pan osobiście w sobotę, że w poniedziałek będzie pełna kwota na moim koncie... nie ma!!!
Telefonów również pan nie odbiera... co się stało?
pawel25
Nowicjusz