Auto max 10000zł

10 Lut 2012, 14:44

witam chce kupić dwa fajne auta japońskie do max 10000zł doradzcie mi który lepszy i ładniejszy i zaproponujcie a może sami jakieś auto
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
majster12
Nowicjusz

10 Lut 2012, 16:40

dziwny wybór na zmarnowanie 10k :)
Wszyscy wiedzą że zbiegają się laski,gdy widzą śmigło na rancie maski.
Miłośnik BMW i SEATA
S3AT
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GKW
Prawo jazdy: 06 05 2011
Auto: Toledo III

10 Lut 2012, 16:53

S3AT skończ jak nie masz nic mądrego do powiedzenia...

majster12
Ten Nissan co podałeś w linku to akurat mojego znajomego jest (jestem z Biłgoraja) :D Koleś jest mechanikiem ale z tego co mi mówił to auto pożera ogromne ilości gazu no i po zdjęciach widze, że ma nowy lakier, bo wcześniej był wyblaknięty i matowy i miał małą lotke na klapie bagażnika.
To co napisał o wyścigach w ogłoszeniu to prawda, bo nawet ktoś chciał od niego pożyczyć to auto ale mu nie dał.
Co jest pewne to to, że auto jest od mechanika, a nie z jakiegoś komisu i chyba dużo w niego wsadził skoro sprzedaje go za więcej niż kupił.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

10 Lut 2012, 17:48

No jak chcesz coś sportowego to nissan dobry wybór jak jakieś wozidełko proponuje accord albo maxima a jak coś małego to almera civic
MotoOn92
Początkujący

Prawo jazdy: 16 12 1992
Auto: BMW e38 4.4

10 Lut 2012, 22:33

a co powiecie o mitsubishi eclipse :wink:
majster12
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Sprzedaż opon w 2019 roku
    Według Polskiego Związku Przemysłu Oponiarskiego, na podstawie danych Europejskiego Stowarzyszenia Producentów Opon i Gumy, w 2019 roku producenci i importerzy opon w Polsce odnotowali wzrost sprzedaży w segmencie ...