REKLAMA
Witajcie,
Szukam auta między 17 a 23 tys., wiem że rozstrzał jest dość duży ale po oglądaniu wielu samochodów sama nie wiem co chciałabym kupić. Moje życzenia są następujące: koniecznie benzyna (bez gazu), klimatyzacja, względnie tanie części eksploatacyjne. Auto jest mi potrzebne głównie na dojazdy do pracy i trochę po mieście, szacowany roczny przebieg to około 15 tys. Eliminuje małe miejskie samochody (w typie C1. C2), Golfy, Polo i Grande Punto mi się kompletnie nie podobają.
Do tej pory oglądałam dwie fabie, niestety po przyjeździe okazało się, że ich stan wizualny jest okropny (nie mówię tutaj o małych ryskach), trzy razy Citroena C4 i tutaj po przyjazdach z mechanikiem okazało się, że wszystkie ogądane egzemplarze są wadliwe - po dość dużych kolizjach lub problemy z silnikiem (wycieki oleju), oglądałam również Fiesty, które mojemu partnerowi nie przypadły do gustu.
Bardzo proszę Was o propozycje, dodam że jestem z Krakowa i ucieszyłyby mnie również jakieś linki do wartościowych aukcji. Powoli myślałam o Astrze III lub Seacie Ibizie od 2009 r.
Pozdrawiam serdecznie.