Witam kolegów. Znajomy szuka większego samochodu (typu sedan) w kwocie między 5 a 7tyś z tym ,że kolega chce cos w troche gorszym stanie jak za te kwote zeby sobie robic powoli i z miesiaca na miesiac doprowadzic to dobrego stanu bo na zakup np dobrego a4 czy mondeo mk3 to go nie stac i poszukuje wlasnie cos w troche gorszym stanie co sobie bedzie robil co miesiac z wyplaty. Jedyne wymagania to jakis sedan,klima,i wmiare dynamiczny silnik LPG albo Dieselek.
190tke własnie ma kupił 3 lata temu 92r 2.0 LPG Avangarde za 3tys i juz chyba z 4 wsadził ,ale jezdzi i wyglada jak nowa. I z tej okazji chce sobie sprawic nowsze auto a to zostawic na niedzielną jazde do koscioła Hahaha królowa lawet co by nie mówić ,ale ładna to jest e36 też własnie polecałem mu ,a on sie uparł na e32 lub e39 ,ale mysle ,że na e39 mimo ,że chce tam co miesiac wkladac kase to chyba nie warto.
jurek600 napisał(a):e36 też własnie polecałem mu ,a on sie uparł na e32 lub e39 ,ale mysle ,że na e39 mimo ,że chce tam co miesiac wkladac kase to chyba nie warto.
Parkuj jak należy - przodem, tyłem, równolegle, skośnie Naukę parkowania trzeba zacząć od opanowania odpowiednich manewrów, ale parkowanie tyłem nadal może stanowić wyzwanie dla części kierowców nawet po wielu latach posiadania prawa jazdy. Prawidłowe ustawienie ...
Toyota Camry z klocków Lego Australijska Toyota pokazała w Melbourne pełnowymiarową replikę Camry nowej generacji zbudowaną w całości z klocków Lego. Samochód stworzył Ryan McNaught przy użyciu 500 tys. elementów. Toyota Lego Konstrukcja ...
Potem bede u znajomego to podam linka i sie zarejestruje i napisze w tym temacie. Tak z innej beczki słyszał ktoś o Toyocie Carinie E w wewrsji na ubogą mieszanke ? 1.6 107km ? Cóż to takiego i jak to sie sprawdza ? Jakie spalanie do jakich obrotow jest economic i czy to tez idzie zgazować ? Pytam bo sąsiad kupił i mówił ,ze jakas wersja na ubogą mieszanke lean cos tam. A Przyznam ,że auto nawet nawet
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.