Auto miejskie (90%) do 6 000zł

25 Kwi 2013, 08:51

Tak teraz patrze,on ma 7letni gaz więc mogą być już jakieś problemy z nim. Ja bym odpuścił.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Kwi 2013, 15:51

Może ktoś pomóc w szukaniu dalszym? :< ważne żeby 4/5 drzwi i spalanie na dobrym poziomie to są priorytety. Okolice najlepiej Katowic (Chorzów, Będzin itp), będę bardzo wdzięczny naprawdę. Do 8 000 zł maksymalnie. Chciałbym wybrać się na dniach już na oględziny. Faworyci chyba jak na razie:

[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł]

Barol a powiedziałbyś mi jakie problemy mogą zacząć się z tym lanosem? Bardzo przekonuje mnie niski przebieg, auto też nei wygląda na zajeżdżone więc może i gaz poleci bez problemu?

@ hm po zastanowieniu lanos i tak przegrywa w jeszcze jednej rzeczy.. ma droższe OC niż np Punto, a że zniżek nie mam to jest to bardzo ważne.
Kapeek
Nowicjusz

Auto: nie mam

26 Kwi 2013, 07:39

Im dłużej gaz tym szybciej sie silnik zużywa,szybciej będą zużywały się tuleje cylindrów,tłoki,pierścienie,zawory i gniazda zaworowe.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Kwi 2013, 12:43

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] polecam :!: Ojciec miał taką od nowości,przez ponad 10lat zrobił 240tys.km bez najmniejszej awarii.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003