09 Sty 2018, 18:11
Z tego co mówił Pan sprzedający, cytując jego słowa " Jesli bedzie Pani na prawde powaznie zainteresowana tą Toyotą, załatwimy przegląd auta który będzie wliczał się w cene auta. Dodatkowo jeśli na przeglądzie diagnosta stwiedzi że do wymiany będzie jakaś część wymienimy ją Pani bez płacenia za robocizne, oczywiście wydruki ze stacji diagnostycznej Pani też dostanie"
Ja się nie znam na samochodach, dlatego jak to sie mówi " Mam tysiąc myśli na minute" jak jechałam tym Megane to pomyślałam ' O ale fajne auto, wszystko super wygląda, jest sprawne. Fajnie trafiłam" po czym w drodze powrotnej natknęłam się na ten komis no i w oko wpadła mi ta Toyota. Oczywiście Pan sprzedającynie widział problemu aby na sprawdzenie silnika, zawieszenia itp podjechać nią do wybranego mechanika. Co do klapy, to widziałam - Jest delikatne wgniecenie wiec pewnie jakaś przygoda parkingowa czy coś w tym stylu.
Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie - W Toyocie gdy sprawdzałam stan bagaznika, tzn podniosłam te wykładziny całe aby zobaczyć jak wygląda podłoga, dywanik od spodu był troche mokrawy ( Nie wiem czy to ze względu na to że jest zima, czy gdzieś dostaje sie woda)
Ale skoro mówicie że wybór takiej Toyoty to samobójstwo no to chyba nie ma się nad czym zastanawiać.