Wiesz, jeżdżę od 12 lat Hondami i fakt nigdy nie miałem poważnej awarii bo Honda zwykle jest 100 lat za innymi i są to proste auta. Dlatego też mało się psują
Ale poważnie to nigdy nie było problemu z niczym, jest pomocne forum np. accordklubpolska i tam chłopaki na serio są ogarnięci w temacie Hondy , a jak jesteś jeszcze z Wawy to luzik.
Też jestem na bardzo początkującym etapie poszukiwania podobnego samochodu co Ty dlatego też zauważyłem Twój temat. Poświęciłem już dużo czasu, "analiz" itp i zawsze mi wychodzi ... Jazz 3. Miałem już parę Hond i serio ciężko mi się przestawić na coś innego chociaż bardzo bym chciał, ale to wynika też z tego, że w temacie Hodny dużo wiem i automatycznie czuję się bezpieczniej. A jeśli chodzi o np. Peugeota 208 choć mi się podoba to kompletnie nie wiedziałbym na zwrócić uwagę przy kupnie, czym różni się jedna wersja od drugiej. Dlatego moja rada jest mocno subiektywna pamiętaj. Ale jak poczytasz trochę to Jazz jest baaaardzo często polecany. A koreańce typu i30? Tylko nie wiem czy to ten budżet?