Na moje 18 urodziny tata chce sprawić mi samochód. Cena za jaką mogę wybrać autko to około 40 K. Przeglądając różne giełdy i aukcje na allegro wpadły mi w oko 3. Pierwszym z nich jest Audi S8 4.2L QUATTRO, następnie BMW 750iL i MERCEDES S600 V12 LONG. Prosze was o rade i opinie na temat każdego z nich. Jestem również otwarty na inne wasze propozycje, byle samochod spełniał warunki: przestronny i luksusowy!
Berg_Truco napisał(a):A dlaczego sugerujesz, że jak na pierwsze auto to lepiej nowsze? A focus mi sie w ogole nie podoba
Pozdro
nie tylko nowsze co słabsze,rozumiem ze to Twoje I auto?Jesteś że masz wystarczająco umiejetności żeby jedzić samochodem z taką ilością koni?No chyba że pomimo wysokiej mocy będziesz jedził spokojnie.Ja bym proponował kupić nawet samochód dużo tańszy pojedzic troche w różnych warunkach a dopieru tak po roku kupić samochód o takiej mocy.
No ale zrobisz jak uważasz.
Pozdrawiam.
Kierowco, przygotuj się na zmianę czasu! Ostatnia niedziela marca to moment, gdy następuje zmiana czasu z zimowego na letni. Oznacza to utratę godziny snu i choć może się wydawać, że to niewiele, to jednak niewyspanie kierowcy może mieć negatywny wpływ na bezpieczeństwo ...
Jak uniknąć zderzenia samochodu z dziką zwierzyną? Zderzenie samochodu ze zwierzęciem wybiegającym na jezdnię może skończyć się tragicznie zarówno dla zwierzęcia jak i pasażerów pojazdu. W 2013 roku policja odnotowała aż 179 wypadków z udziałem zwierząt, ...
Najwyraźniej Twój ojciec Cię nie kocha, bo chce się Ciebie szybko pozbyć. Jak sobie kupisz S8, to daj znać za 2 miechy, czy jeszcze żyjesz. Pozdrowienia!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.