Witam. Chcę kupić auto do max 15.000 zł. Najlepiej z województwa podlaskiego, nie chciałbym jechać na drugi koniec Polski po auto, które nie mam pewności czy kupię. Znalazłem kilk, które mi się podobają, co sądzicie? Koniecznie w gazie.
[link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] - ten peugeot bardzo mi się podoba, warty uwagi? [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] - bardzo ładna mazda, ale podobno rdza to spory problem w tych autach [link do oferty na Olx wygasł]
Poszukaj Vectry C 1.8. Mazda 3 jest malutka jak juz lepiej 6. Rudzieje to fakt, ale mechanicznie nic się nie dzieje. Mazda 6 silnik 2.0 benzyna. Passat B5 koszt zawieszenia przód na zamiennikach 800zł za same czesci. Z silników 1.8T. Pug 607 lubi fikac elektronika i dość delikatne auto. Ogólnie Vectra albo Mazda nie pusci Cie z torbami.
Vectra jest ładna, nie powiem, chociaż Mazda strasznie mi się podoba, ale boję się rdzy, zaraz będzie trzeba po mechanikach się ciągać. Co powiecie o tych Mercedesach i o tym Bmw? Warto? Może jakieś inne propozycje? Preferowałbym oferty aut z woj. podlaskiego. lub do 150km od Białegostoku
Mazde po zakupie oddajesz do blacharza i masz na min 4lata spokój. Wiem co mówię mamy szóstkę. Mechanicznie od 4lat nic się nie dzieje, a kobieta jezdzi co dzien do pracy tym autem 15km w jedną stronę. Zawias nie ruszany, rozrząd na łańcuchu, elektronika ok jedyny słaby punkt to rudzenie jak się tego nie pilnuje. Ale raz na 4lata wydatek 300zł u blacharza na konserwacje to chyba nie problem?
Co sądzicie o tych autach? Większość bardzo mi się podoba. Może i mam dziwny gust, ale co poradze
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - wiem, wiem, pewnie cześci są dość drogie itp. czy nie? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tutaj to baardzo jestem na tak [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jak powstaje Toyota GR Yaris? To najbardziej wyjątkowy hot hatch na rynku, więc i jego proces powstawania odbiega od standardu. Toyota GR Yaris powstaje na specjalnej linii produkcyjnej fabryki Toyota Motomachi, w której dawniej powstawał Lexus ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.