Witam. Chcę kupić auto do max 15.000 zł. Najlepiej z województwa podlaskiego, nie chciałbym jechać na drugi koniec Polski po auto, które nie mam pewności czy kupię. Znalazłem kilk, które mi się podobają, co sądzicie? Koniecznie w gazie.
[link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] - ten peugeot bardzo mi się podoba, warty uwagi? [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] - bardzo ładna mazda, ale podobno rdza to spory problem w tych autach [link do oferty na Olx wygasł]
Poszukaj Vectry C 1.8. Mazda 3 jest malutka jak juz lepiej 6. Rudzieje to fakt, ale mechanicznie nic się nie dzieje. Mazda 6 silnik 2.0 benzyna. Passat B5 koszt zawieszenia przód na zamiennikach 800zł za same czesci. Z silników 1.8T. Pug 607 lubi fikac elektronika i dość delikatne auto. Ogólnie Vectra albo Mazda nie pusci Cie z torbami.
Vectra jest ładna, nie powiem, chociaż Mazda strasznie mi się podoba, ale boję się rdzy, zaraz będzie trzeba po mechanikach się ciągać. Co powiecie o tych Mercedesach i o tym Bmw? Warto? Może jakieś inne propozycje? Preferowałbym oferty aut z woj. podlaskiego. lub do 150km od Białegostoku
Mazde po zakupie oddajesz do blacharza i masz na min 4lata spokój. Wiem co mówię mamy szóstkę. Mechanicznie od 4lat nic się nie dzieje, a kobieta jezdzi co dzien do pracy tym autem 15km w jedną stronę. Zawias nie ruszany, rozrząd na łańcuchu, elektronika ok jedyny słaby punkt to rudzenie jak się tego nie pilnuje. Ale raz na 4lata wydatek 300zł u blacharza na konserwacje to chyba nie problem?
Co sądzicie o tych autach? Większość bardzo mi się podoba. Może i mam dziwny gust, ale co poradze
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - wiem, wiem, pewnie cześci są dość drogie itp. czy nie? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tutaj to baardzo jestem na tak [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Pomysłowe rozwiązania Toyoty "Today, Tomorrow, Toyota" – dziś, jutro, Toyota. Hasło reklamowe Toyoty z lat 90. wskazuje na nieprzeciętną trwałość samochodów tej marki, ale jednocześnie podkreśla koncentrację Toyoty na budowaniu przyszłości ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.