Auto na granice

11 Maj 2012, 13:37

witam wszystkich

Planuje zakupic auto na granice i prosilbym byscie mi doradzili jakie kupic. Moj wklad wynosi do 12tys, najlepiej zeby mial duzy zbiornik diesla. Zastanawialem sie nad passatem 4. Moze ktos rzuci jeszcze jakis pomysl.
Inne moje pytanie to czy da sie w jakis sposob powiekszyc zbiornik unikajac przepisow bo slyszalem ze nie mozna juz przerabiac zbiornikow na wieksze?? :(
predator23
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2007

11 Maj 2012, 20:35

passat b3 seryjnie mial 120l zbiornik , mozna jeszcze trafic wersje policyjna czyli zbiornik 160litrow, zalozyc podtlenek lpg do bagaznika i heja, niema mozliwosci powiekszenia zbiornika w zaden sposob bo celnicy znaja wszystko na pamiec i to nie przejdzie a jak Cie zlapia z przerobionym to juz wogole , a z innej beczki napisz na pw z ktorej czesci polski jestes to moze nawiazemy wspolprace :)
bioly21
Zaawansowany

Miejscowość: malopolska
Prawo jazdy: 17 08 2002
Auto: Alfa159 , Civic VII

13 Maj 2012, 12:03

dokladniej to z podlasia jestem a jeszcze dokladniej to okolice bielska podlaskiego :)
predator23
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Oślepiające zimowe słońce
    Zimą jesteśmy przygotowani na trudne warunki atmosferyczne – oblodzoną i mokrą nawierzchnię, opady śniegu, niskie temperatury. Często przyczyną kolizji nie jest jednak żadna z tych rzeczy. Wielu kierowców zapomina, ...