Witam. Chcialbym zakupic auto na okres okolo 3-4 miesiecy, potem plauje kupno mazdy 3 lub 6. Chcialbym zeby auto w miare mozliwosci bezawaryjnie przejezdzilo ten okres a potem bylo zdayne do ponownej sprzedazy. Samochod typowo do jazdy w miescie, krotkie odcinki, ale na szczesvie bez wiekszych korkow. Szukalbym auta z gazem(zalezy mi na jak najtamszym podrozowaniu przez ten okres kilkumiesieczny). Osobiscie myslalem o Golfie III z gazem, ale jestem ciekaw co o tym sadzicie. Czekam na wasze propozycje. Mieszkam w Stalowej Woli szukalbym czegos do max 150 km ode mnie. Z gory dziekuje za pomoc..
Za 2,5 tysiąca auto, które nie będzie się psuło? Ciężko, szukaj po prostu auta które jest w dobrym stanie, nie konkretnego modelu. Z tą instalacją gazową może być ciężko, bo albo będzie stara albo problemy z nią. Plus pomyśl o koszcie samych zimówek...
Kilka przykładowych aut z Twojego regionu:
[link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Z aut, ktore podales najbardziej podoba mi sie baleno, ale nie ma lpg,a mi zalezy na jak najbardziej oszczednej jezdzie poki nie kupie auta docelowego. Z reszty to wybralbym forda, ale nie wiem jak u fordow z awaryjnoscia, czy wytrzyma bez dokladania te pare miesiecy. Czekam.na wasze opinie i wiecej propozycji. Z gory dzieki.
Na Twoim miejscu wybrałbym jakiekolwiek które bezie w dobrym stanie technicznym i przyzwoitym blacharskim,za taką kwotę też trudno oczekiwać cudów,trop marki Daewoo jest jak najbardziej okej,ewentualnie Sei 1.1.
A tu kolejnych kilka przykładowych ofert z twojego regionu: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] wygląda przyzwoicie choć mogło być coś w nim robione
Usprawnienie przejazdu pojazdów ratunkowych na autostradach Pierwsze urządzenia pokładowe viaAUTO dla pojazdów uprzywilejowanych, umożliwiające automatyczne otwarcie szlabanów na bramkach autostradowych zarządzanych przez GDDKiA, są już zamontowane w samochodach straży ...
Co zrobić po dachowaniu auta? W ramach kolejnego materiału z cyklu Piątek ze Szkołą Auto, instruktorzy doradzają, jak zachować się podczas dachowania samochodu. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Przygotowując się do drogi ...
Auto z gazem w tej kwocie to loteria. Instalacja może przysparzać problemy. Ja bym proponował Fiata Seicento, albo Daewoo Matiz (oba bez gazu). Auta te są oszczedne i w miarę trwałe.
Polonez będzie miał LPG, więc wyjdzie i tak taniej niż jakaś mała benzyna. Ale wiadomo, że w tych pieniądzach trzeba kupić coś co w miarę trzyma się kupy, żeby nie dołożyć drugie tyle na "dzień dobry".
Ossy napisał(a):wyjdzie i tak taniej niż jakaś mała benzyna
Nie wyjdzie, bo; mała benzyna np SC 1.1 spala około 6-6.5 l, a zagazowany "Poldolot" tyle x 2 Czyli na samo paliwo wyjdzie podobnie. Więc jaki sens sie pakować w mało zwrotnego, awaryjnego tłuka z LPG którą trzeba co jakiś czas regulować i ma dodatkowe koszty badań techn. ?
To ma być auto na 3-4 miesiące, po prostu niech szuka zadbanego, wiadomo, że najlepsze byłoby jakieś Seicento, ale jak się trafi Polonez to niekoniecznie musi od niego uciekać.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.