05 Sty 2014, 19:28
Taka prawda , zdaj najpierw egzamin ( zacząłeś wgl kurs? ) to wtedy pogadamy. Sam mam prawo jazdy od września wiec wiem jak to jest. Tak naprawdę jak wsiadasz sam do auta lub z kimś ale ze swiadomoscia ze ten ktoś obok nie ma pedała hamulca i w 100% decydujesz o wszystkim sam to działa na wyobraźnię. Juz Cie widzę w 130 + czip konnym dieslu świeżo po egzaminie. Ja szlifowalem umiejętności najpierw w 110 konnym Focusie w dieslu i w czasie pierwszej jazdy ( nie jechałem sam ) waliłem w gacie , to juz nie jest to 80 konne toczydlo z kursu. Niedługo po tym kupilem starą 50 konną , pordzewiałą Corsę. Demon to nie był ale dzięki niej mogłem więcej jeździć , nabywać doświadczenia i uczyć sie jeździć. Pamietaj , że 30h praktyki to ledwie opanowanie podstaw a umiejętności przychodzą wraz z kilometrami. Dlatego weź najpierw zacznij kurs, potem zdaj egzamin ( życzę Ci żeby udało ci sie zdać za pierwszym ) a potem kup sobie jakiegoś złomka na kilka m-cy pojeździj a potem kup sobie wymarzone 1,9TDI 130KM+ chip i już. Wiem, że wyda Ci Się, że gadam jak stary piernik ale taka jest prawda. Za to , bez obrazy, piszesz trochę jak gimbus, który posiadał wszystkie rozumy i nie umie czytać ze zrozumieniem