07 Cze 2010, 19:43
Witam wszystkich jestem tu nowy! Jak w temacie poszukuje auta na prezent! Zona zdala prawko i postanowila zakupic jakies auto zastanawiala sie nad golfem 2 lub cieniasem z lpg ze wzgledu na to ze podruzowac na pokladzie beda rowniez nasze male dzieci postanowilem zrobic jej niespodzianke i kupic cos lepszego! Z tego co sie potpytalem:) zalezy jej jak i mi na odrobinie prestizu i umiarkowanym spalaniu ze wzgledu na dojazdy do pracy ok 50km w jedna strone! Moje typy to audi a3 1.8 lpg, bmw e46 sedan 1.8 lpg moim zdaniem maja klase:) seat leon lub toledo nawet ladnie wyglada i moze nie majace nic wspolnego z prestizem ale ekonomiczne peugeot 206 1.4 lpg lub fabia choc przekonany do takich aut nie jestem i czuje ze fajerwerkow w oczach malzonki mogloby nie byc:) ! sam od czasu do czasu bede tym jezdzil wiec nie chce typowo damskiego wozidelka!? co myslicie o tych furkach a moze macie jakies inne propozycje na w miare ladne auto z odrobina klasy do 20tys.zl i pojemnosci do 1.8 osobiscie mam dylemat miedzy a3 a e46 i wiem ze zonie tez sie podobaja te auta zwlaszcza lekko doinwestowane ale to z czasem:) Dzieki za kada pomoc!