Auto na rejestracji SRB, moze być popowodziowe ?

19 Mar 2011, 21:34

pocieszny napisał(a):potem już kaplica przynajmniej ze sterowanie silnika

A co chcialeś sterować....Silnik... Czym.... Pedalem gazu...Chyba ze jeszcze z 1980 r...No moze F125p.... :?: :?: :wink:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

19 Mar 2011, 22:34

łojtam łojtam co ja nie dam rady??
już Ci udowodnie :mrgreen:
dawnymi czasy, kiedy silniki były jeszcze w cenach podobnych do całych samochodów, wpadliśmy na pomysł co by do silnika wołgi zapodać wtrysk :mrgreen: no powiem Ci że chulało jak złe, spalało też jak złe, w końcu pierdutło po przegieliśmy pałę :mrgreen: ale UAZ z wołgą o mocy 180 koni to było coś :wink:
oczywiście wtrysk był elektroniczny ( z golfa) :mrgreen: jak auto wpadało do wody to przez 3 dni nie jeździło, ale to szkopuł :mrgreen: ważnie że mapowanie wtrysku można było sobie ustawić jak się chciało z PCta :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

20 Mar 2011, 13:09

Dokładnie jest z miejscowości Stanowice to auto, wie ktoś czy Stanowice były podtopione ?

[ Dodano: 20 Marzec 2011, 21:13 ]
Auto jest dokładnie zarejestrowane w miejscowości Stanowice 2,5KM od Czerwionki-Leszczyny, zauważyłem prane tapicerki w bagażniku i wszędzie w zakamarkach biały proszek , podobno mu gaśnica w bagażniku wystrzeliła. Dodatkowo jest nowiuteńki alternator i świeci kontrolka od pasa/poduszki mimo ze auto wygląda na bezwypadkowe sprawdzałem szyby i lakier miernikiem.
mikan10
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Urwana świeca zapłonowa NGK przy próbie odkręcenia
    Witajcie, dopadł mnie problem urwanej świecy NGK chciałem wymienić wczoraj świece w moim Voyagerze z silnikiem 3.3 i w tylnej głowicy środkowa świeca została ukręcona. Pozostałe dwie odkręciły się bez większych problemów ...