Auto na sam poczatek do 8 tys

17 Maj 2010, 20:41

Może w kota uderzył i zderzak wymienił :D
Kakameo
Początkujący

Miejscowość: ok. Wadowic
Auto: Seicento 900 41KM

18 Maj 2010, 06:59

pawelMX6 napisał(a):Ależ ja się nie obrażam - podaję tylko przykład modelu samochodu ;)

:smile: A ja przecież tych słów nie kierowałem do Ciebie,tylko pisałem o ogłoszeniodawcy !!! :wink:

Co do innych wypowiedzi... Może w kota albo w tygrysa uderzył ale nie ma prawa pisac,że auto jest bezwypadkowe i tyle.
Dla mnie pod terminem bezwypadkowe kryje się auto,które karoserię ma taką jaką otrzymało przy wyjezdzie z fabryki,bez ingerencji blacharza lub lakiernika. Dopuszczam jedynie wymianę zderzaka,gdyż jego zniszczenie odbywa się czasem w sposób naturalny (101 otarc miejskich) przy parkowaniu.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

18 Maj 2010, 08:34

lukaszsz86 napisał(a):ale dlaczego od razu zakładacie, że to polo jest powypadkowe? Różni się tylko element.

Czyli musiał być wymieniany a dlaczego był wymieniany bo prawdo podobnie był bit :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

18 Maj 2010, 11:23

A jeśli dobrze dobierze lakier to nikt nie będzie wiedział że auto bylo bite,u mnie w Lanosie tak jest :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

18 Maj 2010, 13:45

a słyszeliście o czymś takim jak kolizja? jak dla mnie to jest to duża różnica
albo tak jak w moim przypadku, ktoś zarysował mi błotnik jakimś kluczem, kapslem czy czymś takim i musiałem go malować, czyli też jest powypadkowy?

artur73 napisał(a):Dla mnie pod terminem bezwypadkowe kryje się auto,które karoserię ma taką jaką otrzymało przy wyjezdzie z fabryki,bez ingerencji blacharza lub lakiernika.

z takim podejściem pewnie z 90% samochodów kilkuletnich jest powypadkowych
lukaszsz86
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: R-sko

18 Maj 2010, 19:43

Opel Vectra II
Szczotek
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator średniej prędkości
    Prędkość taką można obliczyć dzieląc wskazania licznika przejechanych kilometrów przez czas pokonania tej drogi. W ruchu jednostajnym prędkość chwilowa, z jaką porusza się ciało, jest równa prędkości średniej. ...