Cześć, chce kupić auto którym w miarę sprawnie i ekonomicznie będzie można poruszać się po mieście. Q7 słabo się nadaje a leon jest w dieslu i też nie bardzo. Najbardziej ciekawi mnie lexus is250, mb w204 c200k, volvo s40 2.4, może jakaś honda/toyota/mazda/opel, nie starsze niż 10 lat. Poza tym, aby nie był ciaśniejszy w środku niż owy leon. Waham się nad lpg ale nie wiem czy jeśli będzie robił 10k-15k rocznie to się opłaci.
A co powiesz O Hyundai Sonacie 2.0? Wg mnie ładnie się tutaj prezentuje: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Link przykłądowy
Jeżeli chodzi o LPG to możesz szukać z już zamontowaną instalacją ale samemu zakładać się nie kalkuluje za bardzo. Lexus IS250 ciężki do zagazowania - wtrysk bezpośredni
Audi S8 "Samochodem roku 2013" na Ukrainie Audi S8 zdobyło prestiżowe wyróżnienie na Ukrainie. W klasie luksusowych limuzyn przyznano mu tytuł "Samochodu roku 2013". Werdykt podjęło jury składające się z ekspertów w dziedzinie motoryzacji i osób ...
Jeden model samochodu i dwie wersje zawieszenia Pewne, na pierwszy rzut oka identyczne modele samochodów prezentują różnice w konstrukcji zawieszenia, co wpływa nie tylko na ich osiągi drogowe, lecz także na koszty obsługi technicznej. Firma SKF skupia uwagę ...
Sonata, przeglądam, patrze i nie przypada mi do gustu Jest taki normalny, zwykły. Mi potrzebne coś takiego świeżego, na co patrząc banan na buzi się robi, ale żeby znowu jak coś się zepsuje to aby nie zrobiło dziury w portfelu. Na razie chcę z tych co podałem wybrać najlepszy kompromis (w204, is250, s40, accord VII, avensis 2/3, insignia).
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo. Zapraszam na priv.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.