REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
COrel13 napisał(a):A gdzie w Polsce szukać zadbanego GS, maximy, Legenda lub Volvo (ostatecznie nad tymi się zastanawiam)? Oprócz oczywiście allegro, otomoto.pl, olx.pl i gratki.
niki0410 napisał(a):mm nice cars
Kao napisał(a):A nie dziwi Cię dlaczego powypadkowego lexa nie opłaca się naprawiać??? Bo części blacharskie do niech są kosmicznie drogie a nie ma zamienników o używkach już nawet nie wspomnę. Także rozbijając lexa można potem odczuć mocno po kieszeni.
a czy ja gdzieś tu nadmieniam pracę lakiernika czy blacharza??? Chodziło mi o części i ich dostępność ,nie chodziło mi tylko o Polskę znowu murem stoisz za lexem zaraz zaczniesz gadać że części są tanie jak wczorajsze bułki na promocji.szybki napisał(a):Powiedz mi po co Ty takie głupoty piszesz???
Niby działasz w lakiernictwie a nie wiesz ile kosztuje zrobienie elementu w metalicu?
300 zł do polifta do M około tys ,zamiennik M ok 600 zł (ceny z głowy). Chciałem przekazać to że części do Lexa są słabiej dostępne a jak coś jest słabo dostępne i jest mniejsza konkurencja to jest wyższa cena co za za tym idzie naprawa powypadkowa będzie o wiele droższa niż innego bardziej popularnego auta. Myślę że jak by tak wpaść mocniej z Tobą w dyskusję o lexie to byś dał się za niego pociąćszybki napisał(a):zderzak do gs-a kompletny będzie kosztował 400zł. ze spryskami, halogenami i kostkami+kratka a do e39 ile zapłacisz za kompletny zderzak ???
masz rację za dużego doświadczenia w naprawach ( mechanicznych) lexa nie mam a raczej w ogóle nie mam więc nie podważam tego tematu ale jeżeli chodzi o naprawy powypadkowe no to chyba nie powinieneś ze mną o tym dyskutować a ceny części jak ich dostępność są ogólno dostępne więc każdy może sobie porównać z innymi markami (w swojej klasie).szybki napisał(a):Co do samych części i naprawy lexów to widzę że dużo nie wiesz
Kao napisał(a):znowu murem stoisz za lexem zaraz zaczniesz gadać że części są tanie jak wczorajsze bułki na promocji.