Auto oryginalne do 15 tyś

24 Cze 2010, 12:18

Myślę, że tak samo spokojnie jak Ty urabiałeś M3. :wink:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

25 Cze 2010, 05:49

nie no ze zrobiles m3....to wierzę :) oczywiscie jesli miales te 321 kucy w fiacie :)
Fiat Bravo 1,9 JTD 2000r
Opel Astra F Gsi 2,0 16v 1994r
Opel Astra F 1,6 16V 1995r
hemp
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczytno

25 Cze 2010, 09:13

Każdy samochód praktycznie da się tak zmodyfikować aby zabrać seryjne wolnossące M3, tylko nie wiem czym tu się chwalić... skoro uturbioną porobioną pierdziawką ledwo się daje rady, albo i nie, seryjnemu wolnossakowi.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

25 Cze 2010, 11:28

jiGsaw napisał(a):, tylko nie wiem czym tu się chwalić... skoro uturbioną porobioną pierdziawką ledwo się daje rady, albo i nie, seryjnemu wolnossakowi.

Zazdrość? Kompleksy?... :neutral:
Bez problemu przerabiałem M3... E36 to już w ogóle... Z E46 też dawałem sobie radę, może nie tak jak z E36, ale też objeżdżałem...
W czym masz problem powiedz mi ?
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

25 Cze 2010, 18:27

Nie mam problemu. Nie zgadzasz się z moją wypowiedzią? Chodzi mi o to, że każde auto da się zmodyfikować tak aby objechać m3, tak samo jak każde inne seryjne auto (przykład Bugatti Veyron vs Nissan GTR). Mimo to, uważam, że nadal większy szacunek należy się autom seryjnie b. szybkim, właśnie za to, że seryjnie takie są i zapewniają coś więcej niż super osiągi. W dodatku do takiego M3 też możesz wstawić turbo i wtedy już się dzieje, projekty 1000km+ nie należą do utopii. A z tego Fiata raczej więcej jak 400 nie wyciśniesz. :wink: :wink:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

25 Cze 2010, 18:41

Mylisz się... Są Coupety z mocami ponad 400KM, powstają projekty 4x4 :wink:
Pewnie, że większy szacunek należy się dla szybkich serii... :wink:
Ale nie gadaj, że uturbiona pierdziawka ledwo daje rade... Bo na prawdę za 60tyś (wliczony koszt kupna auta) można mieć bardzo szybkie, sportowe auto.
Głównym moim założeniem było żeby auto wyglądało niepozornie a jeździło szybko. I to mi się udało z czego bardzo się cieszę. Może jeśli fundusze pozwolą zacznę nowy projekt :twisted:.
W każdym bądź razie nie zamierzam się dalej kłócić.
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

UAZ Hunter
    Rosyjska terenowa legenda pojawiła się w 1972 roku i szybko zyskała uznanie służb mundurowych. Mówi się, że od tego czasu samochód ten uczestniczył w prawie każdym konflikcie zbrojnym. Obecnie w ofercie znajduje ...
    Tuning Show 2013 - Kraków / relacja
    W tym roku Tuning Show 2013 w Krakowie odbyło się w słoneczny weekend w który wszyscy odwiedzający Targi mogli podziwiać niebywałe projekty samochodów właścicieli z takich krajów jak Czechy, Słowacja, ...

25 Cze 2010, 18:43

No pewnie, że nie. Lubię szybkie samochody i szacunek dla Fiata za ten model (mimo, że ma opinię awaryjnego i kłopotliwego w naprawie). Zaczynaj nowy projekt, ale najlepiej RWD, ew. 4x4 tym razem. :smile:
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

27 Cze 2010, 19:26

koniec ot.... prosze o opinie i wasze sugestie w ramach moich propozycji ;]
Fiat Bravo 1,9 JTD 2000r
Opel Astra F Gsi 2,0 16v 1994r
Opel Astra F 1,6 16V 1995r
hemp
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczytno

27 Cze 2010, 23:12

Kup te E36...

Innego auta nie wymienię... A już broń Boże Alfy. Bo przecież mnie tu zjadą, że Ci polecam awaryjne samochody.

A przecież BMW jest zajebiste pod każdym względem... Nic tylko lać gaz i jechać.
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

28 Cze 2010, 07:57

Daro20VT napisał(a):A przecież BMW jest zajebiste pod każdym względem... Nic tylko lać gaz i jechać.

Tylko nie lubi gazu :wink: A jest naprawdę zajebistym samochodem, który potrafi się odwdzięczyć bezawaryjnością.
Jeśli chciałbyś auto nietuzinkowe(głównie pod maską) to poszukaj, ale raczej u sąsiadów za zachodnią granicą Mercedesa 190 2.5 16v Cosworth [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
W serii masz 195 kuni na wolnossącym silniku, a wiem że w naszym kraju jest taki z dołożonym turbo.
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Skrzynia biegów: Manualna

28 Cze 2010, 11:46

Ja od siebie polece taki samochód jak w linku ponizej. Wręcz choruje na niego i tylko jak finanse pozwolą to chce go zakupic :cool:
[link do oferty na Allegro wygasł]
mitura
Początkujący

Miejscowość: Łuków

28 Cze 2010, 17:16

mitura napisał(a):Ja od siebie polece taki samochód jak w linku ponizej. Wręcz choruje na niego i tylko jak finanse pozwolą to chce go zakupic :cool:

Z cena to chyba z konia spadł. Za co tu płacić 10k? Za 18 letni, zjechany samochód? Gdyby to jeszcze miało coś sensownego pod maską to może...
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

28 Cze 2010, 19:01

Dokładnie, przesiadka z E30 na to to będzie jakaś porażka.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

28 Cze 2010, 19:34

ja rozumiem jakby to był Skyline GT-R albo GT-T RB26DETT , no jakieś M3/5 Mercedes Evolution lub coś podobnego ale taki strucel?
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Skrzynia biegów: Manualna

02 Lip 2010, 20:29

Kierunkowskaz napisał(a):
mitura napisał(a):Ja od siebie polece taki samochód jak w linku ponizej. Wręcz choruje na niego i tylko jak finanse pozwolą to chce go zakupic :cool:

Z cena to chyba z konia spadł. Za co tu płacić 10k? Za 18 letni, zjechany samochód? Gdyby to jeszcze miało coś sensownego pod maską to może...

Jeśli to oryginalny GS Turbo w b. dobrym stanie i trzyma seryjną moc, to cena jest w porządku.
A zajechany może być w takim samym stopniu, jak reszta propozycji z tego tematu. Można sobie gdybać.

Jogi4x4 napisał(a):ja rozumiem jakby to był Skyline GT-R albo GT-T RB26DETT , no jakieś M3/5 Mercedes Evolution lub coś podobnego ale taki strucel?

:mrgreen:
Pomyliły Ci się waluty.
15000 zł, a nie 15000 euro.

[link do mobile.de wygasł]

Hardaway
Początkujący

Zdjęcia: 21