Napiszę tak, że bardzo spodobała mi się honda Civic VI w wersji 2/3 drzwiowej, chociaż golf IV też jest niczego sobie, ale tak jak wcześniej napisałem rocznik musi być 2000 albo wyższy bo rodzicielka na inny się nie zgodzi... Ale tak jak również wtrąciłem potem...kwota to tak do 10 tyś .
diabl0001 napisał(a):ze wzgledu na to ze zmienne fazy rozrzadu + gaz nie jest to super rozwiazanie
Świetnie mi to kolego wytłumaczyłeś, liczyłem na bardziej konkretną odpowiedź, bo co mają zmienne fazy rozrządu do zasilania silnika gazem. Może inżynierem nie jestem, ale trochę wiedzy mam i nie widzę zależności między fazami rozrządu a LPG
Chodzi o to, że starsza instalacja nie wie kiedy zwiększa się otwarcie zaworu i wtedy nie może dać odpowiedniej dawki, może w sekwencji to już działa lepiej. Ja też nie do końca wiem jak to może nie działać. Rozumiem, że na mikserze to może być problem, a co w przypadku blosa, który reguluje dawkę na podstawie podciśnienia?
Chroń środowisko! Nie wylewaj olejów gdzie bądź! Natknąłem się na artykuł który przedstawia kilka negatywnych aspektów wylewania olei gdzie popadnie. Wiadomo każdy z nich korzysta, ale nie każdy wie co z nimi potem robić. "Wiele ludzi, przede wszystkim właściciele ...
Najdroższe Lexusy na rynku wtórnym - jakie to dokładnie modele? Co wyróżnia marki premium? Większość ludzi odpowie zapewne, że wysoka cena zakupu. O ile bazowe modele takich marek są dziś wycenione całkiem przystępnie, nie ulega wątpliwości, że marki z górnej półki ...
Honda Civic [link do Otomoto wygasł] [link do Otomoto wygasł]
Ford Focus [link do Otomoto wygasł] [link do Otomoto wygasł] Aczkolwiek tutaj spalanie będzie już większe ok. 8-9 litrów w mieście no i trzeba pamiętać, że Fordowskie benzyny nie lubią gazu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.