Witam, pod koniec roku chciałbym zakupić swój pierwszy samochód w cenie do 6000 Euro= ok 28 000 zł. Samochód miałby być wspólny wraz z moją mamą lecz w większości dla mnie;) Interesuje mnie powiedzmy eleganckie, lekko sportowe auto, w miarę dynamiczne i w miarę oszczędne jak się da oraz mało awaryjne;) Podobają mi się Audi A3 chociaż za tą cenę dostanę rocznik 2000/01, może macie jakieś inne propozycje odnośnie młodszych aut w tej cenie i podanymi wyżej parametrami? Z góry dzięki za odp
VW Golf, Ford Focus 1.8 TDDI - za taką kasę będzie wypasiony model, Honda Civic, Może jeszcze Alfa 147 1.9 JTD, Skoda Octavia 1.9 TDI 110 km.
Większa niż Golf ale na tej samej płycie podłogowej.
Pooglądaj i pisz dalej co cię zainteresowało.
Focus odpada, jakoś nie przekonuje mnie jego sylwetka;) Jeżeli chodzi o skodę to wydaje mi się, że to auto dla starszych osób a o Alfie zbyt wiele dobrego nie słyszałem (chodzi o awaryjność) Czekam na dalsze propozycje;)
Ja nad Focusem poważnie bym się zastanowił, a o Alfach głupoty gadają ludzie którzy pewnie w życiu nie mieli z nimi do czynienia podobnie jak o Fordach.
Ale jak uważasz , twój wybór.
To Golf zostaje, tylko sporo starszy niż Focus i Alfa będzie.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
[A] Matiz 0,8 / Seicento 0.9 / 106 1,0 / Lupo 1,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - samochód segmentu A - pojemność silnika do 999ccm - modele z ok. 2000r. Wytypowane modele do zestawienia: - Daewoo Matiz 0,8 - 51KM - Fiat Seicento 0,9 - 39KM - Peugeot 106 1,0 - ...
Ja nigdy w życiu Astry zwłaszcza II bym nie kupił.
Auto szybko gnije, w dieslach zwłaszcza 2.0 padają pompy paliwowe.
Jak uważasz ale jak chcesz żeby ci służyło chwile bez większych problemów to ja radziłbym Astre sobie darować.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.