Panowie dalej rozmyślam co by tu kupić
Przejrzałem już wszystko na otomoto i tak jak wspominałem wstępnie wybrane
1.Alfa Romeo 1.4t Giuliettta
2.Seat Leon III 1.4
3.Megane III coupe 1.4 tce
mimo,że te modele sobie upatrzyłem to i tak zbytnio nie wiem w którym kierunku pójść... alfa 1.4t z zewnątrz auto dosć ok środek jakoś znów alfy do mnie zbytnio nie przemawia nie wiem czemu musiałbym to na żywo sprawdzić w komisie jakimś.Tylko czytałem i ludziom padały te moduły multiair cena obecna jakieś 3000zł nawet ponad do tego w razie w dojdzie dwumas,turbo i koszty jak w bmw a tu jakoś to tylko afla.. może i błędnie to interpretuje sam już nie wiem
2.Leon III większość do 45tys to silniki 1.4 122km a one są z tego co wiem na łancuchu rozrządu a wolałbym na pasku zaś na pasku są 1.4 140 i 150km benzyna bodajże a ich w danych budżecie mniej.Wizualnie seat z zewnątrz i wewnątrz mi się podoba.
3.Megane III coupe 1.4tce to auto mi się podoba dość bardzo tylko,że najtańsze jest z wymienionych wyżej.. np alfy/seaty do 45tys (patrzę tylko kolor biały i czerwony) są.. zaś megane III coupe biała chyba tylko 3 na otomoto z czego dwie 1.4tce 130 i jedna 1.6 w dodatku roczniki + - 2011 w cenie około 28-29tys zł gdzie Leon czy Alfa 40-45tys
Reno najtańsze bo to ''reno''? nie ma zbyt dużego wyboru w megane III coupe czarna/biała.Białe trzy czarne dwie.Dopiero na mobile.de jak wstuka się reno to sa po przeliczeniu na PLN po około 30-35tys białe/czarne itp a w PL mało..
Alfa była by spoko gdyby nie ten moduł.. już bardziej chodziła mi po głowie
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]ale tu pewnie względem 1.4t 170km zje paliwo? z drugiej strony same perły typu auta BMW M,Mercedesy AMG,Audi S/R,leony FR,Alfy najmocniejsze wszystko RADOM/OSTRÓW MAZOWIECKA same najbogatsze wersje i silniki tylko tam...więc pewnie miny
![Uśmiechnięty :)]()
niby masz te 45tys ale nie wiesz co kupić.Chciałem a4 b5 jako pierwsze auto i takie kupiłem młody człowiek 18lat zapatrzony w audi
po dwoch latach e46 koniecznie 150km i tylko na to patrzyłem teraz mam 29lat i jakoś tak kalkuluje nagle człowiek to wszystko
![Szczęśliwy :D]()
nie chce kupić czegoś,żeby żałował że kupiłem gorsze niż e46 względem wyposażenia/prowadzenia/wyglądu no i ta moc
a po drugie jak tu kupić auto jak wszystkie rodzynki ładne sprowadzone świeżo z DE a tam powodzie w lato były
i weź kup
więc znów lepiej szukać danych aut z salonu PL?