Auto pseudo sportowe do 12 tys zł???

14 Gru 2008, 23:17

Witam, chce zakupić teraz auto pseudo sportowe, żeby miało
w miarę dobre wyposażenie, głownie chodzi mi o elektrykę szyb i klimatyzację.
Przynajmniej 2 litrowy silnik.
Myślałem o Honda Prelude, BMW E36 coupe, Honda Civic coupe, Hyundai coupe, Mitshubisi eclipse...

Proszę o porady... której marce mogę w miarę zaufać, kupując takie auto z roku ok 1995 mam na uwadze, żeby pojeździć nim około 3 lata.

Pozdrawiam
deejaymg

15 Gru 2008, 04:24

jak szanujesz autko to na pewno pojeździsz nim długo ::)

Ja bym stawiał na Prelude chodziaż za 12tyś. to musiał byś mieć farta by trafić na elegancka furke która ci nie piardnie po 2 miechach :D

na Taki start polecał bym Ci Honde Civic V z 95 3drzwiową :) fajna furka tylko ze bez klimy...kupił byś ją za ok. 5 lub 6 tyś taką w nawet dobrym stanie :) no i reszta na przeróbki

jeszcze bym polecal Golfa 3 (1.9 SDI najlepiej)dieselek mało pali silniczek chyba 65KM lub jak kto woli benzyniaczka 1.6...dobry znajdziesz od 6 do 9 tys..klime i elektryke ma :)
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa - Marysin

15 Gru 2008, 13:49

Znalazłem coś takiego:

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
deejaymg

15 Gru 2008, 15:26

cudowa honda :) polecam
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa - Marysin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Rajd Dakar to nie tylko zawodnicy i kibice
    Największe imprezy motoryzacyjne przykuwają uwagę całego świata wielkimi emocjami i świetną organizacją. Niewielu kibiców zdaje sobie jednak sprawę, jak ogromnym wyzwaniem dla organizatorów jest dopięcie wszystkiego ...