Jak w temacie, chciałbym zakupić auto rodzinne do 15 tyś złotych w benzynie. Rocznie raczej będę jeździł około 10 tyś kilometrów. Mocno nastawiłem się na kombi. Myślałem nad Mazdą 6, ale mnóstwo osób odradza z powodu rdzawej koleżanki. Ostatnio widziałem ładną Vectrę C 1.8.
Mazda 6- najlepiej 2.0 i uwaga na rdze ale jak zabezpieczysz nie będzie problemu Mondeo Mk3- j.w Vectra C- dobra, nie gnije, dobre silniki pod gaz BMW E46- dobre, części wbrew pozorom niedrogie, dobre silniki pod LPG, nie gnije.
[C] Marea 1,9 / Focus mk1 1,8 / 306 2,0 / Megane I 1,9 / Octavia I 1,9 Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu C - silnik diesla o mocy ok. 100KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 1999r. Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Marea Weekend 1,9 JTD - 105KM - Ford ...
Jak bezpiecznie dojechać do wiosny? Jazda samochodem na jesieni, a szczególnie zimą wymaga większej uwagi, ostrożności oraz zadbania o stan techniczny pojazdu. Oto kilka rad jak jeździć, aby bezpiecznie dotrzeć do celu. Zadbaj o swój samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.