Z silników mas ztam 1.6 MPI 8v jedyna zaleta prostota oraz 1.9TDI skomplikowany i awaryjny. Odwrotność starszych wersji. Szukaj 5 łatwo nie bedzie w ostateczności własny import z zachodu. Po nowym roku zapłacisz dzięki pisowi wieksza akcyzę. Ewentualnie jakies starsze autko np Toyota Avensis Verso to równiez ciekawa propozycja.
szukam 5 szukam, niby są dwie w moich kryteriach, ale szczerze, jak widzę w opisie że auto jest śliczne to już mi podpada [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Czesław, co za bzdura.. Popatrz na tą V50.. brak znaczka i grill z polifta to zupełny przypadek?? Porażka.. a do tego zajechany firmowy trup z Niemiec bo posiada tylko klime..
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
BMW 1 Coupe oraz BMW 1 Convertible Limited Edition Lifestyle Nowy pakiet wyposażeniowy Limited Edition Lifestyle świeci jeszcze jaśniejszym światłem dzięki walorom estetycznym BMW 1 Coupe i BMW 1 Convertible. Wchodzące w skład pakietu ekskluzywne dodatki wysokiej jakości zostały szczególnie ...
Jeszcze jest alternatywa dla 5 czyli Fiat Croma. Za ta kaskę kupisz spokojnie 2010r. Z silników tylko diesle 1.9, ale sa dobre. Benzynka sporadycznie 1.8 Oplowska, ale takich aut na rynku jest mało.
Mondeo ok, ja kupilem za 30 tys w i-leasingu, już spłacone prawie do końca, autko świetnie się sprawuje, jako rodzinny samochód za ta kwotę jeden z lepszych moim zdaniem.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.