Witam, z racji powiększenia się za niedługo rodziny szukamy z mężem autka rodzinnego. Mamy fotelik montowany tyłem do kierunku jazdy, który zajmuje sporo miejsca z tyłu, obecnie posiadamy clio 2 i jazda na przednim siedzeniu dla pasażera jest jak jazda na "pokutniczym krześle " bowiem fotelik uniemożliwia jego regulacje. Poza tym mąż jest wysoki ma prawie 2 metry, więc zależy nam na samochodzie z dużą przestrzenią dla pasażerów. Przy dwójce dzieci dobrze by było mieć też jakiś bagażnik np. na wózek. A tak poza tym wiadomo fajnie by było gdyby samochód był w miarę tani w utrzymaniu, autko ma śmigać głównie po mieście, więc im mniej spali tym lepiej i wiadomo kupując używany samochód trzeba się liczyć z tym, że jakieś nieprzewidziane awarie mogą się pojawić,więc tanie łatwo dostępne części też mile widziane
![Uśmiechnięty :)]()
I chyba jedna z istotniejszych też rzeczy na samochód chcemy przeznaczyć około 10000. Zapomniałam dodać zastanawiamy się z mężem nad citroenem xsara picasso, ale nie wiem jak tam wygląda sprawa miejsca dla pasażerów. I ople z racji złego doświadczenia (strasznie ruda je lubi)też jakoś nas nie przekonują. Chętnie poczytamy jakieś porady bądź inne pomysły
![Uśmiechnięty :)]()