no i maksymalnie da mu to +40KM i kolo 50Nm i dalej bedzie d..a, nawet 150 koni nie będzie miał.. Już sam kurde nie wiem, jak się wkurzę to żadnego nie kupię i tyle:D
Wiem, że 1.9TDI nie jedzie dlatego napisałem że warunkowo... A co myślisz o Alfie 159, o której napisałem wcześniej? Zanim zaczniesz narzekać że się sypie, to powiem Ci że jesteś w błędzie bo to najlepsza alfa od dłuższego czasu a 2.4 JTD
Pierwszy kabriolet Volkswagena stworzony na bazie SUV-a W ramach wielkiej ofensywy nowych modeli Volkswagen wprowadzi na rynek swój pierwszy kabriolet na bazie auta typu SUV – T-Roc cabrio. Jego produkcja rozpocznie się w pierwszym półroczu 2020 roku w Osnabrück. ...
Odpowiem krótko - nie podoba mi się, za bardzo młodzieżowo wygląda. CO prawda jestem jeszcze młody i takie auto byłoby dla mnie ok, ale planuję pojeździć nim kilka lat, więc dlatego szukam czegoś na cacy
bylem oglądać Passata B6, ogólnie super wrażenia mega wygodny i komfortowy wszystko pod ręką. E90 wymięka za mało miejsca... Jaki silnik tylko dobrac do Passka B6?
Hehe.. od tego badziewia trzymaj się na kilometr- zero dobrych silników, sypie się wszystko od zawieszenia po elektronikę. Ogólnie auto dla typowego polaczka, żyjącego stereotypami z lat 80' i święcie przekonanego, że jak Volkswagen to niezawodność i prestiż.
Wszystko fajnie, załóżmy ze w E60 ten komfort w najgorszy przypadku jest taki sam jak w Passku, pewnie powiecie że jeszcze większy. Boję się, że jak kupię E60 - pytanie za ile realnie jestem w stanie kupić rocznik np 2005-2006? to nie zjedzą mnie byle pierdółki w serwisie.
Wiem, że to fajne autka, ale to nie przypadnie do gustu mojej połówce A jak Panowie z Oplem Insignia? Widziałem kilkanaście ogłoszeń mieszczących się w 40 tys. auta 2009-2010 jeszcze gwarancję dają. Silniki diesla 160km, benzynka też się pojawiła 180 km
Jeszcze zaczęło mi się podobać Audi A4 B7.. Wnętrze podobne (deska rozdzielcza) do Passka B6, miejsca chyba ciut więcej niż w BMW E90, tylko jaki tutaj silnik? 1.9 zdecydowanie za słaby mimo wszechznanej jego bezawaryjności, 2.0 ponoć wadliwe, ale po 2007 roku podobno poprawili na Common Rail i wyeliminowali błędy poprzedniej konstrukcji. To prawda? A jak z silnikami benzynowymi i pod gaz? 1.8T 163 KM jest dobry? i pod ewentualny gaz? Czy lepiej wesję 200 konną?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.