AUTO SPEED DOBCZYCE OSZUST !

20 Mar 2014, 11:21

Uwaga!!!!! na oszusta sprzedaje auta w Dobczycach z cofniętymi licznikami sprawdziłem auto u elektronika miał w grudniu 2013 r 346000 tys a ja kupiłem auto z przebiegiem 176000 tys do tego cena miała być z pełnymi opłatami a cwaniak wręczył mi do ręki nieopłacony recykling co należy do sprzedającego po interwencji oddał 500zł a co do przebiegu jak zadzwoniłem po 2 mieś zaproponował że mi odda tyle co na fakturze czyli o 4 tys mniej niż ja płaciłem za auto zaniża faktury oszust i cwaniak na nie polecam tego handlarza ma na imię Andrzej firma jest na jakąś babę więc nie wiem gdzie się z tym udać
Doktor7
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 03 1990
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Bmw
Silnik: 2,0
Paliwo: Diesel

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Hybrydowe 4x4 Lexusa - RX, NX, UX
    Japoński producent samochodów klasy premium, który wraz z wprowadzeniem w 1989 roku flagowego Lexusa LS podbił segment aut reprezentacyjnych limuzyn, w niespełna dekadę później de facto stworzył kategorię ...