Auto sportowe do 8 tys. zł.

19 Sty 2012, 19:26

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Miski wy moje powiedzcie mi co jest niechalo w tym czemu Cena jest tak niska a autko takie niam niam jakis haczyk w tym jest ??
Kola1986
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 04 2005

19 Sty 2012, 19:31

120tys.km napewno nie ma,takto wygląda ok ale fakt cena zastanawia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Sty 2012, 19:58

Dzieki też mi się właśnie wydaje że cena do autka jest dość dziwna hym chyba na niedzielę sie wybiore w okolice warszawy tam dość sporro ofert jest
Kola1986
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 04 2005

19 Sty 2012, 20:11

ja bym się zapytał czy samochód jest zarejestrowany na niego czy czasem niema stery umów ,ze zdjęc wynika że jest ok ale cena faktycznie niska jakiś haczyk w tym jest?
ak83
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Prawo jazdy: 01 04 2001
Auto: honda civic Type-r
Silnik: k20a2

19 Sty 2012, 21:21

Ważne też jest brać pod uwagę to, że, bynajmniej na otomoto, jest taki punkcik, iż zdjęcie nie muszą być tego konkretnego samochodu, który jest w ogłoszeniu. Czyli może np. być Audi A4 z 2005 roku za 10000zł, zdjęcia ładne, a gdzieś tam małym druczkiem "uszkodzony". Wiadomo, że to wyjdzie przy oglądaniu czy coś ale zawsze strata czasu. Nie mówię, że tutaj może tak być ale wiem, że bywają takie sytuacje.
Vattras
Początkujący

Prawo jazdy: 19 03 2009
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault ZOE - limitowana seria STAR WARS
    Renault świętuje partnerską współpracę z producentami STAR WARS™ i prezentuje limitowaną serię swojego najbardziej awangardowego samochodu ZOE, który jest liderem wśród samochodów elektrycznych ...
    Pięciostopniowa skala autonomicznej jazdy
    Coraz śmielej do seryjnych modeli samochodów przedostają się rozwiązania, zwalniające kierowców z części ich dotychczasowych obowiązków. Klasyfikacje stopni jazdy autonomicznej umożliwia pięciostopniowa ...