Witam wszystkich, tak jak w temacie - potrzebuję średniego auta, 4/5 drzwiowy, z reguły będzie jeździł po mieście lecz czasami jakiś mały wypad nad wodę czy coś takiego pewnie zaliczy. Ja sie nie znam totalnie na autach, nie moja bajka. Ma być mi w nim wygodnie, fajnie by było jakby dość ładnie wyglądał - kobieta też będzie nim jeździła
![Uśmiechnięty :)]()
(chociaż za taką cenę cudów się nie spodziewam). Co do dokładniejszych rozmiarów to nie może ono być długie (np jak Passat), wysokość obojętna, tu mi nie zależy, byleby się zmieścił chłop 180 centymetrowy (jednakże też nie może być strasznie mały - duże chłopaki będą z tyłu siedziały
![Razz :P]()
. Fajnie by było, żeby był z marki tych "mniej psujących się" i żeby części były w miarę dostępne bo ja jak już wspominałem nie znam się na tym i szkoda by było żebym jeździł ciągle do mechanika. Oczywiście jak to Polak najlepiej żeby to auto jeździło na wodę
![Śmiech :lol:]()
no ale tak na serio to całkiem miło by było gdyby dużo nie palił (jednak to jest mniej istotne). Z moich "wymagań" to chyba tyle, cena jaką dysponuje to 15 tysięcy więc mam nadzieje, że jacyś znawcy z tego forum będą mogli mi coś polecić
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
PS. za wszelakie błędy przepraszam - piszę na szybko i w chaosie
![Zmieszany :?]()